Ξεπερνώντας τις δυσκολίες

Το teachme.gr δημιουργήθηκε το 2009, στην αρχή της οικονομικής Κρίσης και μέχρι σήμερα έχει εκπαιδεύσει ποιοτικά και άκρως οικονομικά χιλιάδες μαθητές μέσα από τα Ελληνικά μαθήματα του.

Τελευταίως επικρατεί στην πατρίδα μας ένα καθεστώς πρωτόγνωρο για όλους μας. Η οικονομική “ασφυξία” εδώ και μία εβδομάδα έχει “κόψει” κάθε συναλλαγή (ηλεκτρονική κυρίως) και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσουν πολλοί μαθητές μου να ανανεώσουν τις συνδρομές τους.

Για τον λόγο αυτό και επειδή επικρατεί γενικώς μία κατήφεια και μία αγωνία για το αύριο, θα προσπαθήσω να “φτιάξω” λίγο την ψυχολογία σας και να σας βοηθήσω παράλληλα να εκπαιδευτείτε σε απόλυτο βαθμό χωρίς κόστος!

Ανοιχτή πρόσβαση στο teachme.gr

Από σήμερα Δευτέρα 06 Ιουλίου 2015 και μέχρι να αποκατασταθεί η σταθερότητα στις τράπεζες η πρόσβαση στα premium μαθήματα θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν! Με τον τρόπο αυτό θέλω και εγώ να συμβάλλω έστω και σε ελάχιστο βαθμό στην ανύψωση του ηθικού των Ελλήνων αλλά και ταυτόχρονα στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση μέσα από σχεδόν 2000 δημιουργικά βίντεο μαθήματα στα Ελληνικά!

Μαζί θα “σηκώσουμε” κεφάλι!

Επειδή έχω λάβει πολλά email από εσάς και έχω διαβάσει πολλές ιστορίες καθημερινής “δυσκολίας” στην σελίδα μας στο facebook, θέλω να σας πω ότι μαζί θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και θα “σηκώσουμε” κεφάλι. Μπορεί μέσα από το teachme.gr να βγάζω και εγώ το “ψωμί” μου, ωστόσο μερικά πράγματα όπως το κοινό καλό είναι “ιερή υπόθεση” για μένα και είναι υπεράνω χρημάτων, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Μέσα από την εκπαίδευση του teachme.gr όχι μόνο θα “ξεχαστείτε” από τα καθημερινά και παράλληλα θα μάθετε μερικές από τις πιο καυτές δημιουργικές ειδικότητες του Σήμερα!

Έτσι όταν η Κρίση θα μας αφήσει, εμείς θα είμαστε έτοιμοπόλεμοι για κάθε δημιουργική εργασία!

Τίποτα περισσότερο, καλό μάθημα με αισιοδοξία και καλή δύναμη να έχουμε! :)

Βαγγέλης Βλασόπουλος

ΥΓ: Για λόγους ασφαλείας και για πιο καλή λειτουργία της σελίδας, τα κατεβάσματα των μαθημάτων έχουν απενεργοποιηθεί. Τα μαθήματα του eshop συνεχίζουν να παρέχονται σε πολύ οικονομικές τιμές.