Καινούρια Ενότητα Μαθημάτων Φωτογραφίας

Σε λίγες ημέρες θα εγκαινιάσω στο teachme.gr μία ακόμη ιδιαιτέρως χρήσιμη ενότητα φωτογραφίας! Την ενότητα της ανάλυσης του Φωτογραφικού Εξοπλισμού όπου μέσα απο την συγκεκριμένη ενότητα θα αναλύσουμε, θα προσέξουμε και θα επιλέξουμε τον καλύτερο για εμάς εξοπλισμό στην καλύτερη φυσικά τιμή!

Τα καλά και τα κακά θα αναλυθούν εδώ!

Σκοπός μου δεν είμαι να “χαϊδέψω” τα αυτιά των εταιρειών καθώς ποτέ δεν ήμουν “fan boy” καμίας εταιρείας. Είμαι όμως Fan των καλύτερων αποτελεσμάτων και της καλύτερης επιλογής απο άποψη απόδοσης και τιμής. Έτσι θα αποθεώσω ή θα “κράξω” δίκαια χωρίς παροπίδες! Με μοναδικό στόχο την δική σας ποιοτική αναβάθμιση και εξοικονόμιση χρημάτων!

Ανάλυση & Review απο “Πρώτο Χέρι”

Για να σας δώσω τις απόψεις μου απο πρώτο χέρι, θα αναλύσω τον δικό μου εξοπλισμό. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αναλύσω προϊόντα που μου έχουν προωθήσει εταιρείες, αλλά προϊόντα που έχω ψάξει, διαβάσει με τις ώρες και τελικά έχω επιλέξει. Έτσι το δικό μου καλό αλλά και κακό, θα το αναλύσω σε εσάς με απόλυτη ειλικρίνεια!

Ξεκινάμε δυνατά με ένα φωτογραφικό μάθημα – review

Το πρώτο Review που θα έρθει τις επόμενες ημέρες, θα έχει σαν θέμα τον επαγγελματικό φωτισμό και πως μπορείτε να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος! Μαζί με το Review όμως, θα δούμε και ένα μάθημα φωτογραφίας μέσα απο το οποίο θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε στα χνάρια του Martin Schoeller και έτσι να πετύχουμε αντίστοιχα πορτραίτα με χρήση κατά πολύ πιό οικονομικών επιλογών! Κάντε κλικ εδώ να δείτε το άρθρο που είχα γράψει για τον κορυφαίο Martin Schoeller.

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr!

Μήν χάνετε χρόνο! Δεν είναι εποχές για λάθος επιλογές και κινήσεις! Ξεκινήστε στο teachme.gr και μάθετε αυτό που αγαπάτε αλλά και δεκάδες ακόμη δημιουργικούς τομείς, μέσα απο τα 1000 και πλέον μαθήματα στα Ελληνικά! Ελάτε στο μέλλον! Γίνετε και εσείς Premium!