Το “ρίσκο” ενός μεταχειρισμένου φακού!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Η Πέμπτη έρχεται με ένα φρεσκότατο και πολύ σημαντικό μάθημα φωτογραφίας από τον Παναγιώτη Βλασόπουλο! Σήμερα ο υπεύθυνος του photo-gfx.gr, θα σας δείξει τι πρέπει να προσέχετε όταν θα αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιον μεταχειρισμένο φωτογραφικό φακό και έτσι να κάνετε το “ρίσκο”, μία πολύ σωστή και οικονομική επιλογή! 

Μάθημα Φωτογραφίας

Το σημερινό μάθημα φωτογραφίας θα σας εξοπλίσει με πολύ σημαντικές πληροφορίες οι οποίες θα σας κάνουν “αστέρι” και θα σας βοηθήσουν στην όσο το δυνατόν πιο “σοφή” επιλογή ενός φακού από “δεύτερο χέρι”. Θα μάθετε όλα εκείνα τα κρυφά μυστικά τα οποία θα καθορίσουν έναν μεταχειρισμένο φακό από άκρως αξιοποιήσιμο μέχρι μία μούφα και μισή!

Όλα αυτά φυσικά με διασκεδαστικό και φιλικό τρόπο, όπως πολύ καλά γνωρίζετε εδώ στο teachme.gr!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr!

Τα χιλιάδες μαθήματα σε φωτογραφία, επεξεργασίας φωτογραφίας, γραφιστικής, video & animation και πολλών ακόμη κατηγοριών του teachme.gr, θα σας δώσουν την απαραίτητη γνώση που πάντα ψάχνατε και δεν έχει ακόμη ο ανταγωνιστής σας! Οπότε, είτε σαν παθιασμένος ερασιτέχνης, είτε σαν ολοκληρωμένος επαγγελματίας, το teachme.gr θα σας δώσει όλα τα εφόδια για να πετύχετε στον τομέα που αγαπάτε!

Μην χάνετε χρόνο, κάντε κλικ εδώ και γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος στο teachme.gr!

Καλό μάθημα :Ρ