Η Μαγεία των βουρτσών στο Illustrator!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο μάθημα Γραφιστικής της εβδομάδας θα δούμε τις βούρτσες στο Adobe Illustrator. Έχοντας ήδη ανακαλύψει τις βούρτσες στο Illustrator και που μπορούμε να τις βρούμε, σήμερα θα πάμε ένα βήμα παρακάτω και θα δούμε τους 5 τρόπους δημιουργίας βουρτσών στο Adobe Illustrator!

Μαθαίνοντας τις Βούρτσες στο Adobe Illustrator

Η γνώση των βουρτσών στο Illustrator θα μας δώσει πολλές δημιουργικές ιδέες και διεξόδους σε πολλά απαιτητικά project τα οποία απαιτούν το δικό μας προσωπικό άγγιγμα! Μαθαίνοντας τις Βούρτσες στο Adobe Illustrator θα μπορέσουμε να καταλάβουμε τον τρόπο δημιουργίας μέσα στο κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας vector γραφικών και θα μπορέσουμε στην συνέχεια να δημιουργήσουμε τα δικά μας μοναδικά αποτελέσματα!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr!

Η δημιουργία και αυτή τη χρονιά θα είναι εδώ και αποκλειστικά στα Ελληνικά! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium στο teachme.gr και μέσα από χιλιάδες μαθήματα κάντε πραγματικότητα το όνειρο σας χωρίς καν να χρειαστεί να φύγετε από το γραφείο σας! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ