Όταν η Δημιουργία Γραφικών Συναντά το Adobe Photoshop!

Καλημέρα φίλες και φίλοι! Σήμερα έχουμε το Premium Free Μάθημα της εβδομάδας, μέσα απο το οποίο θα δούμε έναν ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο για δημιουργία γραφικών μέσα σε ελάχιστο χρόνο! Φυσικά και πάλι θα κάνουμε τα πάντα μέσα απο το αγαπημένο μας Adobe Photoshop!

Δημιουργία Γραφικών

Το Adobe Photoshop το χρησιμοποιούμε για πάρα πολλά πράγματα και η δημιουργία γραφικών δεν θα αποτελούσε εξαίρεση! Έτσι θα δούμε σήμερα πώς μέσα σε ελάχιστο χρόνο, θα ξεκινήσουμε απο “λευκό” καμβά και θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την δημιουργία διάφορων γραφικών αλλά και ενός λογοτύπου! Ένα μικρό δείγμα για να καταλάβετε πόσο πανίσχυρο πρόγραμμα είναι το Adobe Photoshop και πόσο εύκολα μπορεί να μας μαγέψει!

Μαγική Δημιουργία Γραφικών στο Adobe Photoshop

Μαγική Δημιουργία Γραφικών στο Adobe Photoshop

Μείνετε Συντονισμένοι!

Το σημερινό μάθημα αλλά και όλα τα μαθήματα της Τετάρτης, μπορούν να τα παρακολουθήσουν χωρίς περιορισμούς όλα τα Premium Free Μέλη αλλά και φυσικά όλα τα Premium Μέλη τα οποία έχουν απεριόριστη και πλήρη πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα! Γίνετε σήμερα Premium Free με 7,99 ευρώ για ένα Χρόνο ή αν θέλετε να μάθετε τα πάντα, γίνετε Premium μέλος με 0,33 λεπτά την ημέρα! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, κάντε επάγγελμα αυτό που πραγματικά αγαπάτε! Γίνετε και εσείς Premium! (Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες-λεπτομέριες)

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος