Μαγεύοντας με το Video Tracking

Το καινούριο και Μαγικό Video Tracking μέσα απο την καινούρια έκδοση του Adobe After Effects CS6, είναι κάτι που με εντυπωσίασε και θα δούμε στο σημερινό μας μάθημα για το video και animation! Η τεχνική της εισαγωγής κειμένων, λέξεων, γραφικών ή και άλλων video μέσα σε ένα video αποτελεί μια πολύ εντυπωσιακή διαδικασία όταν όμως το αποτέλεσμα είναι επιτυχημένο.. Αλλά βέβαια κανείς δεν στέκεται στο ότι, για να γίνει ένα τέτοιου είδους project, θα χρειαστεί να λιώσουμε στο keyframing αλλά και να σπαταλήσουμε πολύτιμο χρόνο κάνοντας ουσιαστικά “χαμαλοδουλειές”.

Εκμάθηση του Adobe After Effects

Έτσι η Adobe σκέφτηκε και τελικά δημιούργησε μια νέα μηχανή video tracking, η οποία είναι πραγματικά καταπληκτική! Η συγκεκριμένη λειτουργία που επαναλαμβάνω υπάρχει στην έκδοση CS6 και μόνο, με το πάτημα ενός κουμπιού, αναλύει και προετοιμάζει το βίντεο μας για τα πράγματα που θα εισαχθούν και θα “πάρουν θέση” μέσα στο video, στην συνέχεια τα πράγματα γίνονται τόσο απλά που και ένας αρχάριος μπορεί να το κάνει!

Ανακαλύψτε και εσείς πόσο εύκολα πλέον μπορούμε να κάνουμε πολύπλοκα και εντυπωσιακά projects στο Adobe After Effects CS6 και δημιουργήστε άμεσα το δικό σας!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος