Κανένα εμπόδιο στο φωτογραφικό σας όνειρο!

Συνεχίζω δυναμικά και σήμερα με παράλληλο μάθημα φωτογραφίας για όλα τα Premium μέλη! Σήμερα θα σας δείξω μία “άγνωστη” διπλή λειτουργία της μηχανής σας, μέσα απο την οποία θα καταφέρετε να φωτογραφίζετε σε αντίξοες συνθήκες, χωρίς να χάσετε ούτε ένα κλικ και φυσικά χωρίς να “σπάσετε” τα νεύρα σας ή την φωτογραφική σας μηχανή!

Μάθημα Φωτογραφίας

Το σημερινό μάθημα φωτογραφίας έχει κωδικό “Automatic Exposure & Automatic Focus Lock“! Με την συγκεκριμένη λειτουργία όλων των μοντέρνων ψηφιακών SLR, θα μπορέσετε να “δαμάσετε” την μηχανή σας και να καταφέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα ακόμη και όταν οι συνθήκες δεν θα σας το επιτρέπουν!

To trailer

Μείνετε συντονισμένοι

Καθημερινά προσπαθώ το καλύτερο για εσάς που πιστεύετε σε μένα! Έτσι και εγώ πιστεύω σε εσάς με την σειρά μου και σας δίνω τα καλύτερα κόλπα και τεχνικές! Μαθήματα στα Ελληνικά που δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού και οι περισσότεροι θα σας τα “κρύψουν”! Μπείτε σήμερα στην μεγάλη παρέα του teachme.gr και κάντε το επαγγελματικό σας όνειρο πραγματικότητα! Γίνετε και εσείς Premium Μέλος!

Καλό μάθημα :Ρ