Νέα σειρά video με θέμα την Φωτογραφία

Στα πλαίσια δημιουργίας ολοένα και περισσότερων video με θέμα την φωτογραφία, ο Παναγιώτης Βλασόπουλος (www.photo-gfx.gr) και εγώ εγκαινιάζουμε μία σειρά με θέμα την φωτογραφία και την κριτική φωτογραφιών! Μέσα από αυτή την ενότητα θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την πρώτη ψηφιακή εκπομπή με θέμα τις δικές σας φωτογραφίες, έτσι θα περάσουμε πολύ όμορφα και θα ασχοληθούμε με το αγαπημένο μας θέμα, την Φωτογραφία!

Κριτική Φωτογραφιών

Όταν διαβάσετε τον όρο “Κριτική Φωτογραφιών“, δεν χρειάζεται να φοβάστε ή να έχετε άγχος στο να στείλετε την φωτογραφία σας. Το αντίθετο θα έλεγα, μέσα από την κριτική θα μπορέσετε να δείτε πράγματα τα οποία ίσως να μην τα έχετε παρατηρήσει και έτσι να βελτιωθείτε! Επίσης, αν η φωτογραφία σας πάρει τις καλύτερες κριτικές θα μπορέσετε να προωθήσετε τον εαυτό σας μέσα από τα video επεισόδια μας, τα κοινωνικά μας δίκτυα και μέσα από τις βραβεύσεις που θα κάνουμε!

Βραβείο Πρώτου

Στην πρώτη μας εκπομπή το μοναδικό έπαθλο στον πρώτο εκτός από την δική μας αποδοχή θα είναι η ανάρτηση της φωτογραφίας του ως εξώφυλλο στο group “We Love Photography – Greece” για 1 μήνα! Στα επόμενα επεισόδια και μόλις δούμε την ανταπόκριση σας θα βρούμε χορηγίες για ακόμη πλουσιότερα βραβεία. Η δική σας επιβράβευση με τιμές αλλά και με δώρα είναι αυτό που επιθυμούμε και εμείς, γι’αυτό θα κινηθούμε προς εκείνη την κατεύθυνση!

Θέμα της Πρώτης Κριτικής Φωτογραφίας

Για να μπούμε λίγο ζεστά στο θέμα φωτογραφία και κριτική σκεφτήκαμε ως πρώτο θέμα να βάλουμε το Πορτραίτο. Έτσι εφόσον έχετε φωτογραφίες με πορτραίτα, βρείτε την καλύτερη και στείλτε την άμεσα στο email elislasop@gmail.com με θέμα “Κριτική Φωτογραφιών”. Δεν θέλουμε πολλές φωτογραφίες σας, αλλά μόνο μία, εκείνη που ξεχωρίζει!

Εκτός από την φωτογραφία σας, γράψτε μας το ονοματεπώνυμο σας και όποια στοιχεία επικοινωνίας επιθυμείτε (τηλέφωνο, facebook, twitter, instagram profile, web site κλπ).

Λήξη Αποστολής

Η ημερομηνία λήξης των υποψηφιοτήτων για την πρώτη Κριτική Φωτογραφιών είναι η τετάρτη Ιουλίου 2016 (04/07/2016). Το video με την κριτική μας θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες (γίνεται προσπάθεια να βγούμε και live) και η φωτογραφία του πρώτου θα κοσμεί το εξώφυλλο του group “We Love Photography – Greece” για 1 μήνα μαζί με το όνομα του νικητή και φυσικά τα στοιχεία επικοινωνίας του!

Εν αναμονή των φωτογραφιών σας!