Γιατί η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά!

Στο σημερινό ΔΩΡΕΑΝ μάθημα φωτογραφίας, ο Παναγιώτης θα σας δείξει πως θα καθαρίσετε τον αισθητήρα της μηχανής σας από σκουπίδα και σκόνη με χρήση του αέρα. Ένα πολύ σημαντικό μάθημα συντήρησης του εξοπλισμού σας, το οποίο θα σας “σώσει” κάποια στιγμή!

Καθαρισμός του Αισθητήρα = Καθαρές Λήψεις

Ο καθαρός αισθητήρας της μηχανής μας ισοδυναμεί με καθαρές φωτογραφίες. Κάθε φορά που αλλάζουμε φακούς αφήνουμε τον αισθητήρα εκτεθιμένο στο εξωτερικό περιβάλλον και όσο και αν προσέξουμε κάποια έστω ελάχιστα σκουπιδάκια ή σκόνη θα περάσουν στο εσωτερικό της dslr μηχανής μας. Για τον λόγο αυτό η απλή συντήρηση θα πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και δεν χρειάζεται να πηγαίνετε πάντα στο σέρβις και να δίνετε χρήματα για κάτι τόσο απλό.

Ο Παναγιώτης Βλασόπουλος, υπεύθυνος του photo-gfx.gr θα σας δείξει τι πρέπει να κάνετε και τι να προσέξετε όταν καθαρίζετε τον αισθητήρα με χρήση του αέρα.

Έρχεται και δεύτερο μέρος για το συγκεκριμένο θέμα

Και επειδή στον καθαρισμό θα πρέπει να αφιερώσουμε αρκετό χρόνο, θα έρθει σύντομα και δεύτερο μέρος καθαρισμού του αισθητήρα με πιό “προχωρημένα” μέσα. Μείνετε συντονισμένοι και φροντίστε αυτό που αγαπάτε!

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας στο youtube

Τα δωρεάν μαθήματα σαν το σημερινό, δημοσιεύονται πιο νωρίς στο επίσημο κανάλι του teachme.gr στο youtube. Για να μην χάνετε ούτε ένα δωρεάν μάθημα αλλά και για να βλέπετε πρώτοι τα φρέσκα μας μαθήματα στο youtube, κάντε subscribe και μπείτε και εσείς στην τεράστια παρέα μας!

Για Subscribe στο youtube κανάλι μας, κάντε κλικ εδώ.

Καλό μάθημα :Ρ

Βρείτε τον Παναγιώτη Βλασόπουλο στο facebook
Κάντε Subscribe στο κανάλι μας στο youtube (δωρεάν)