Ηχητικά εφέ και Επεξεργασία ήχου στο ΑΕ

Πέμπτη σήμερα και ξύπνησα με μία φωνή λίγο “κρυωμένη”. Φυσικά όμως δεν θα μπορούσε καμία ασθένεια να με κρατήσει μακριά σας! Ωστόσο λόγω του ότι επηρεάστηκα απο το νέο “βάθος” της φωνής μου, είπα να δούμε ένα ιδιαίτερο μάθημα after effects σχετικά με τα ηχητικά εφέ, μέσα απο το οποίο θα ανακαλύψουμε τους ιδιαίτερους τρόπους επεξεργασίας του ήχου με χρήση του αγαπημένου μου πρόγραμματος επεξεργασίας video!

Μάθημα after effects

Ηχητικά εφέ στο After Effects

Το σημερινό μάθημα after effects θα σας αποκαλύψει πολλούς και διάφορους τρόπους επεξεργασίας της μουσικής ή της φωνής σας! Μέσα απο απλές ρυθμίσεις και αρκετά προεγκατεστημένα effects μέσα στο πρόγραμμα, θα δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να προσαρμόσετε τον ήχο σας σύμφωνα με τις συνθήκες του εκάστοτε video!

Video Animations με Βάση τον Ήχο

Με τα παραπάνω εφέ, θα μπορέσετε να μεταμορφώσετε τους ήχους σας, αλλά με χρήση 2 ιδιαίτερων effects, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε πανέμορφα animations με βάση τον ήχο που θα ορίσετε! Έτσι θα πετύχετε μοναδικά animations και πολύ εύκολα, τα οποία θα κάνουμε ακόμη πιό όμορφα με χρήση φωτισμού και κάμερας!

Μείνετε συντονισμένοι!

Δεν “καταλαβαίνω” απο κρυώματα και τα σχετικά! Σκοπός και στόχος μου είναι η δική σας εκμάθηση, οπότε δεν σταματώ ποτέ να σας “εξοπλίζω” με τα καλύτερα Ελληνικά μαθήματα, όπως το σημερινό μάθημα after effects! Οπότε, μην χάνετε χρόνο και γνώση, ξεκινήστε σήμερα και κάντε το όνειρο σας επάγγελμα! Εγώ θα είμαι εδώ και θα σας βοηθώ συνεχώς! Τι περιμένετε; Γίνετε και εσείς Premium μέλος!

Καλό μάθημα