Δωρεάν και για λίγο, Φωτογραφία & Vector γραφικό!

Καλημέρα φίλες και φίλοι! Και αυτή την Τετάρτη είμαι εδώ για να σας “ξεκολλήσω” απο κάθε δημιουργικό αδιέξοδο! Τα σημερινά αρχεία Φωτογραφίας και Vector, θα σας δώσουν την ώθηση που ψάχνατε για να πετύχετε κάτι διαφορετικό και φυσικά εντυπωσιακό!


Η σημερινή δωρεάν φωτογραφία και το δωρεάν vector pattern, σε κανονικές συνθήκες κοστίζουν 78 ολόκληρα ευρώ! Όμως αν πράξετε άμεσα (καθώς η προσφορά που έχω βρει για εσάς, διαρκεί μόνο για λίγο), θα τα κάνετε δικά σας χωρίς κανένα κόστος!

Δωρεάν φωτογραφία & γραφικά, κάθε εβδομάδα!

Εδώ και καιρό, προσπαθώ να σας βρώ τα καλύτερα δωρεάν αρχεία φωτογραφίας και γραφικών, για να σας βοηθήσω να αποκτήσετε μία μεγάλη συλογή απο δωρεάν φωτογραφίες αλλά και απο αρχεία γενικότερα τα οποία έχουν το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Όλοι γνωρίζουμε ότι για να ετοιμάσουμε ένα project θα πρέπει να βρούμε και να συνδυάσουμε Φωτογραφίες και Vectors είτε το Project μας προορίζεται για ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή! Έτσι χάνουμε ατελείωτες ώρες στην αναζήτηση του Google Images και βρίσκουμε αρχεία συνήθως χαμηλής ποιότητας και επίσης αρχεία για τα οποία δεν έχουμε την άδεια χρήσης. Και συνήθως στο τέλος καταλήγουμε σε κάποιο Stock Site και αγοράζουμε την φωτογραφία ή το Vector Γραφικό μας!

Αν όμως είχατε σκεφτεί την δύναμη του teachme.gr, θα είχατε μέχρι σήμερα εξοικονομήσει εκατοντάδες ευρώ με τα δωρεάν αρχεία που βρίσκω για εσάς και επίσης θα είχατε εκπαιδευτεί σε απόλυτο βαθμό σε δεκάδες προγράμματα!

Δωρεάν Φωτογραφία & Γραφικό!

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα σημερινά δωρεάν αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Τα αρχεία που παρουσιάζω σήμερα, αποτελούν μία προσφορά της εταιρείας Shutterstock και εδώ στο teachme.gr θα βρείτε μόνο τον σύνδεσμο για να μεταφερθείτε στην σελίδα της Shutterstock όπου αν είστε γρήγοροι θα τα κατεβάσετε δωρεάν ή θα τα αγοράσετε σε πολύ καλή τιμή!

Για την φωτογραφία  αλλά και το vector γραφικό του νοσοκομείου θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό χρήστη στο Shutterstock, να συνδεθείτε και έτσι να τα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν! Κάντε κλικ εδώ για την φωτογραφία, κάντε εδώ κλικ για το vector γραφικό και κλικ εδώ για να κάνετε εγγραφή στο Shutterstock.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία μέσα απο το link θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα με το shutterstock και στην συννέχεια να πάτε στην πρώτη σελίδα. Εκεί θα δειτε τα 2 αρχεία σαν Free Photo of the Week και Free Vector of the Week. Κάνοντας κλικ στα συγκεκριμένα σημεία τότε σίγουρα θα μπορέσετε να κατεβάσετε τα αρχεία.