Καλησπέρα παιδιά! Εγκαινιάζω σήμερα μια νέα κατηγορία έπειτα απο αιτήματα αρκετών φίλων του teachme.gr, όπου θα μοιράζομαι μαζί σας πολλά απο τα μυστικά που κυκλοφορούν στο ίντερνετ ΔΩΡΕΑΝ και θα σας κάνουν καλύτερους και σίγουρα πιο εντυπωσιακούς δημιουργούς! 

Συγκεκριμένα θα σας δώσω 3 πολύ εντυπωσιακά σετ βουρτσών τα οποία θα τα κατεβάσετε απολύτως δωρεαν, για άμεση και εύκολη (με ένα διπλό αριστερό κλικ) χρήση στο Adobe Photoshop! Αντίστοιχα οι χρήστες Windows μπορούν να δουν ένα παλαιό μάθημα που είχα φτιάξει ειδικά για την εισαγωγή βουρτσών.

Μέσα απο την σελίδα room122 βρήκα τα συγκεκριμένα σετ βουρτσών που σίγουρα θα καλύψουν πολλές απο τις δημιουργικές σας ανάγκες!

Πάμε να δούμε τι θα κατεβάσετε:


Sidewalk Series Vol1 – Cracks

Ξεκινάμε με ένα εντυπωσιακό σετ 6 βουρτσών με ρωγμές, για να “ραγίσετε” ότιδήποτε στο περασμά σας! Κάντε κλικ εδώ για να τις κατεβάσετε.


Sidewalk Series Vol2 – Oil Stains

Ένα ιδιαίτερο σετ 10 βουρτσών, το οποίο θα σας δώσει ιδιαίτερους “λεκέδες” στις δημιουργίες! Κάντε κλικ εδώ για να τις κατεβάσετε.


Windblown Watercolor Brushes

Με το συγκεκριμένο σετ 12 βουρτσών θα μπορέσετε να δώσετε το ύφος του splash σε οποιοδήποτε χρώμα και σχέδιο επιθυμείτε! Κάντε κλικ εδώ για να τις κατεβάσετε.