Μία φωτογραφία, χίλια κομμάτια!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και έχουμε μάθημα Photoshop! Σήμερα θα ανακαλύψουμε την τεχνική της διάσπασης μία εικόνας και της σουρεαλιστικής εκτίναξης ενός χαρακτήρα στον αέρα! Ένα φανταστικό και βασικό συγχρόνως μάθημα photoshop το οποίο θα λατρέψετε!

Μάθημα Photoshop

Το Adobe Photoshop είναι το πιο εντυπωσιακό πρόγραμμα και το πιό πολυδιάστατο συγχρόνως. Σήμερα θα σας δείξω πως με απλές και πρακτικά βασικές γνώσεις του προγράμματος, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό εφέ και να το χρησιμοποιήσετε στην συνέχεια στις δικές σας φωτογραφίες! Η μαγεία βρίσκεται στα βασικά, έτσι και σήμερα θα μπορέσουμε σε ελάχιστο χρόνο να “εκτινάξουμε” έναν χαρακτήρα και να τον κάνουμε “κομματάκια”.

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Είτε για την βασική γνώση, είτε για τα εντυπωσιακά προχωρημένα μαθήματα, μείνετε στο teachme.gr, ανακαλύψτε κάθε πτυχή των αγαπημένων σας προγραμμάτων και αποκτήστε σωστή και ολοκληρωμένη εκμάθηση, για να μπορέσετε με αυτόν τον τρόπο να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα σαν Premium μέλος και κερδίστε απο το πρώτο λεπτό! Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος