Το δικό σας λογότυπο πανεύκολα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα απο το teachme.gr! Εύχομαι να περάσατε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο και να “γεμίσατε” τις μπαταρίες σας για την εβδομάδα που ήρθε! Φυσικά στο teachme.gr συνεχίζω δυναμικά τα πολύ σημαντικά μαθήματα, τα οποία θα σας προετοιμάσουν για την “γραφιστική” σας καριέρα και ίσως να σας δώσουν το λογότυπο που θα θέλατε να έχετε για την δική σας επιχείρηση! Σήμερα θα δημιουργήσουμε ένα λογότυπο πανεύκολα, με την βοήθεια φυσικά του Adobe Illustrator!

Δημιουργία Λογοτύπου

Για ακόμη ένα μάθημα, θα ανακαλύψουμε πόσο εύκολη και απόλυτη είναι η δημιουργία γραφικών μέσα στο Adobe Illustrator! Ακόμη και η δημιουργία λογοτύπου αποτελεί ένα πολύ απλό “θέμα”, όταν έχουμε να κάνουμε με το κορυφαίο πρόγραμμα “διαμάντι” της Adobe! Όπως θα δείτε σήμερα, μέσα απο απλές κινήσεις και ρυθμίσεις, θα πάρουμε έναν λευκό καμβά και σε ελάχιστο χρόνο, θα έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ εντυπωσιακό λογότυπο και ενδεχομένως αρκετά πολύπλοκο στο “αρχάριο” μάτι. Φυσικά όμως εδώ θα τα αναλύσουμε όλα και θα δούμε κάθε μυστικό!

Τελικό αποτέλεσμα

Μέσα απο το σημερινή δημιουργία λογοτύπου, θα δημιουργήσουμε ένα πολύ όμορφο λογότυπο μιας “φανταστικής” αεροπορικής εταιρείας!

δημιουργία λογοτύπου

δημιουργία λογοτύπου απο το μηδέν!

Μείνετε συντονισμένοι

Τα μαθήματα δεν σταματούν ποτέ στο teachme.gr! Κάντε την καλύτερη κίνηση της καριέρας σας και γίνετε σήμερα Premium μέλος! Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες και κάντε το χόμπυ σας ένα αγαπημένο επάγγελμα! Ξεκινήστε σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος