Καλησπέρα φίλοι και φίλες! Σήμερα στο ΔΩΡΕΑΝ μάθημα της εβδομάδας, θα δούμε έπειτα απο ένα αίτημα κάποιου φίλου του site, πως μπορούμε να εξάγουμε μαζικές φωτογραφίες και να δημιουργήσουμε ή να εκτυπώσουμε έναν κατάλογο. Η συγκεκριμένη απορία του φίλου ήταν πως θα γίνει αυτό με το Adobe Photoshop, αλλά πλεον αυτή η “δουλειά” έχει ανατεθεί στο Adobe Bridge, τον πανίσχυρο Media Browser της Adobe, που όπως έχουμε δει και σε παλαιότερο μάθημα, όποιος δεν τον χρησιμοποιεί, πραγματικά χάνει πολύτιμα πράγματα… Για να παρακολουθήσετε το εισαγωγικό μάθημα για το Adobe Bridge κάντε κλικ εδώ.
Θα δούμε λοιπόν πόσο εύκολα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα PDF κατάλογο, πως θα τον επεξεργαστούμε, πως θα βάλουμε watermark στις φωτογραφίες του και φυσικά πως θα τον προστατεύσουμε με την εισαγωγή Password αλλά και με την επιλογή απενεργοποίησης της εκτύπωσης. Ένα πραγματικά πολύ δυνατό μάθημα ειδικά για Φωτογράφους που καθημερινά στέλνουν ή δείχνουν καταλόγους σε πελάτες τους. Μια πολύ απλή Τεχνική μέσα στο Adobe Bridge, που ουσιαστικά θα σας “λύσει” τα χέρια!

Mην ξεχνάτε πως μόλις με 9,99 ευρώ τον μήνα, μπορείτε να έχετε πλήρη και άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα του www.teachme.gr, αποκλειστικά στα Ελληνικά, σε ποιότητα HD

Καλό μάθημα :Ρ