Κωδικός “Think Different”!!!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και έχουμε ένα καινούριο μάθημα Φωτογραφίας στο teachme.gr!!! Σήμερα θα σας δείξω πόσο εύκολα και απλά θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ιδιαίτερες φωτογραφικές λήψεις μέσα απο τις παλιές σας εφημερίδες ή και περιοδικά! Έτσι θα δείτε πόσο απλά και δημιουργικά, μπορείτε να πετύχετε υπέροχα αποτελέσματα μέσα απο παλιά αντικείμενα τα οποία πιστεύαμε ότι δεν μας ήταν πιά χρήσιμα. Το μόνο που χρειάζεται ώρες ώρες είναι να “σκεφτείτε διαφορετικά”!!!

Μάθημα Φωτογραφίας

Σήμερα έχουμε το πρώτο μάθημα φωτογραφίας για το 2014, όπου μαζί με την τεχνική που θα δούμε σήμερα, θα δείτε το νέο σκηνικό των μαθημάτων, το οποίο αποσκοπεί στην ολοένα μεγαλύτερη αναβάθμιση της ποιότητας των μαθημάτων. Το μάθημα φωτογραφίας σημερα, αποτελεί την αρχή πολλών μαθημάτων φωτογραφίας τα οποία έρχονται σύντομα στο teachme.gr!

Δείγμα μέσα απο το σημερινό μάθημα Φωτογραφίας

Δείγμα μέσα απο το σημερινό μάθημα Φωτογραφίας

Μείνετε συντονισμένοι!

Τα μαθήματα στο teachme.gr δεν σταματούν ποτέ! Καθημερινά μαθήματα για κάθε δημιουργικό τομέα που σας ενδιαφέρει δημοσιεύονται εδώ. Απο το 2009 μέχρι και σήμερα, χιλιάδες μαθητές έχουν ανακαλύψει την δημιουργική τους ταυτότητα, μήπως ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε την δική σας; Γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος και βρείτε πόσο εύκολα θα ξεφύγετε απο την μιζέρια και την Κρίση. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ