www.teachme.gr | Video Μαθήματα στα Ελληνικά

We Love Teachme.gr – Μπείτε στην Κλήρωση!

Απο σήμερα ξεκινά ένας νέος διαγωνισμός στην επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook (κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα), όπου μέσα απο αυτόν μπορείτε να κερδίσετε πολλά και διάφορα!

Τα δώρα του διαγωνισμού

Κατ’αρχας σε αυτόν τον διαγωνισμό δεν θα υπάρχει μόνο ένας νικητής αλλά ουσιαστικά 22 νικητες!!! Αυτό και μόνο αυξάνει τις πιθανότητες νίκης σας!

Τα δώρα που θα δωθούν είναι είναι τα εξής:

 • Σαν μεγάλο και πρώτο βραβείο η μοναδική σουίτα της onOne Software, η Perfect Photo Suite 7 ! Την οποία μου την χορήγησε η ίδια η onOne Sotfware για να την αποκτήσει κάποιος/α απο εσάς μέσα απο την κλήρωση της 1ης Μαρτίου 2013! Μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά της Perfect Photo Suite 7 στο βίντεο που υπάρχει εδώ
 • Επίσης 7 τυχεροί θα αποκτήσουν εντελώς δωρεάν την βασική εκμάθηση του Adobe Photoshop CS5 μέσα απο τα ιδιαίτερα μαθήματα που υπάρχουν στο eshop του teachme.gr!
 • Τέλος 14 τυχεροί θα λάβουν απο μια ΔΩΡΕΑΝ Μηνιαία Premium Συνδρομή, έτσι ώστε να απολαύσουν όλα τα μαθήματα της σελιδας χωρίς κανένα περιορισμό!

Πως μπορεί να μπει κάποιος στον διαγωνισμό

Για να μπείτε στον διαγωνισμό θα πρέπει να πάτε στην επίσημη σελίδα του teachme.gr (κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα) και να κανετε κλικ στο κουμπί με τίτλο “We Love Teachme.gr”, στην συνέχεια και εφόσον έχετε κάνει ήδη “Like” στην σελίδα του teachme.gr στο facebook θα δείτε το κουμπί Συμμετοχής στο κάτω μέρος. Κάνοντας ένα κλικ θα λάβετε την ενημέρωση ότι έχετε λάβει επιτυχώς μέρος στον διαγωνισμό και πως έχετε μια ενεργή συμμετοχή για την κλήρωση

Αυξήστε τις συμμετοχές σας

Εαν πατήσετε το κουμπί της συμμετοχής στον διαγωνισμό έχετε αυτομάτως μία συμμετοχή, αλλά μπορείτε να αυξήσετε τις συμμετοχές σας με το να “μοιραστείτε” τον διαγωνισμό και με άλλους φίλους σας! Οπότε μόλις δείτε την σελίδα ενημέρωσης πως έχετε επιτυχώς μια ενεργή συμμετοχή, θα δείτε απο κάτω ένα κουμπί μέσα απο το οποίο θα μπορέσετε να κάνετε “Share” και να μοιράσετε τον διαγωνισμό στους φίλους σας. Όταν κάποιος φίλος σας λάβει μέρος στην διαγωνισμό μέσα απο το δικό σας “Share”, τότε θα σας δώσει μια επιπλέον ενεργή συμμετοχή! Τόσο απλά!

Όροι διαγωνισμού

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν όλοι μέρος, είτε είναι Premium είτε Δωρεάν μέλη, απλώς χρειάζετε να έχετε έναν λογαριασμό στο facebook και φυσικά να έχετε κανει “Like” στην επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook.

Η κλήρωση θα γίνει το πρωί της 1ης Μαρτίου 2013 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στην σελίδα του teachme.gr στο facebook (κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα) !

Αν σας βγαίνει error στον διαγωνισμό

Σε περίπτωση που σας βγάζει error η σελίδα του διαγωνισμού στο facebook τότε ο λογαριασμός σας στο facebook έχει υψηλά το security (την ασφάλεια), ως εκ τούτου απαιτείται να κάνετε μια μικρή ρύθμιση για να λάβετε μέρος: Επιλέξτε στο facebook το Account Settings και στην συνέχεια το Security, Εκεί απενεργοποιήστε το Secure browsing προσωρινά και θα δείτε οτι θα βλέπετε πλεον τον διαγωνισμό. Μόλις λαβετε μέρος στην συνέχεια μπορείτε να ανεβάσετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας και πάλι στα ύψη! :)   Καλή επιτυχία σε όλους!

Περισσότερες επιλογές:

 • christosk89

  Error 501 (net::ERR_INSECURE_RESPONSE): Unknown error.

  μου το βγάζει σε ότι browser και να έχω χρησιμοποιήσει

  • evangelos.vlasopoulos

   Χρήστο γράφω τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση error. Σε όσα παιδιά έβγαζε πρόβλημα, έτσι λύθηκε. Σε αντίθετη περίπτωση αν δεν λυθεί ούτε και έτσι, προσπάθησε λίγο αργότερα.

   • christosk89

    check!! δική μου βλακεία ήταν τελικά γιατί δεν είχα διαβάσει την παράγραφο αυτήν….

Γρήγορη Αναζήτηση

Ακολουθήστε μας

Διαφήμιση

Διάφημιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Πληροφοριες

Μαθήματα για τα 'Μάτια' σας μόνο!

Ιδιαίτερα μαθήματα για βασικές και ιδιαίτερες τεχνικές σε ασυναγώνιστες τιμές!

Η απόλυτη εκπαιδευτική ιστοσελίδα!

Το teachme.gr ξεκίνησε σαν elislasop.com τον Απρίλιο του 2009 από εμένα τον Βαγγέλη Βλασόπουλο. Κύριος σκοπός & στόχος αυτής της κίνησης ήταν η απόλυτη εκπαίδευση του Ελληνόφωνου κοινού στα κορυφαία δημιουργικά προγράμματα της Αγοράς. Πάντα με φιλικό τρόπο και πάντα με όρεξη για ασταμάτητη μετάδοση των γνώσεων μου σε εσάς!

Από τότε μέχρι και σήμερα, χιλιάδες video μαθήματα έχουν δημοσιευθεί & δεκάδες χιλιάδες “ηλεκτρονικοί μαθητές” έχουν ποιοτικά αναβαθμίσει τις γνώσεις τους μέσα από αυτή την σελίδα!

Οι δικοί σας άνθρωποι!

Το teachme.gr όχι τυχαία, έχει αναγνωριστεί ως η αγαπημένη σας ιστοσελίδα video μαθημάτων. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο λόγω της τεράστιας ύλης μαθημάτων, αλλά κυρίως λόγω της “ζεστής” προσωπικής επαφής ενός “δικού” σας ανθρώπου, μέσα από την οποία θα νιώσετε “ζωντανό” κομμάτι της σελίδας.

Με τον τρόπο αυτό και για πρώτη φορά στα ελληνικά, η ποιοτική εκμάθηση μέσα από Η/Υ γίνεται πράξη και εμείς είμαστε διαρκώς μαζί σας με στόχο την απόλυτη κάλυψη των δημιουργικών σας αναγκών!

teachme logo
Copyright © 2015 Evangelos Vlasopoulos. All rights reserved.

Ακολουθήστε μας: Youtube | FacebookTwitter | Google + | Instagram