www.teachme.gr

CSS Πρόβλημα με hover sprite

HomeForumWeb DesignΚώδικεςCSS Πρόβλημα με hover sprite

This topic has 3 voices, contains 2 replies, and was last updated by Avatar of %s abcdef 142 days ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Author Posts
Author Posts

Phade

said

Καλημέρα.

Έχω ένα πρόβλημα με την CSS.

Έχω την είκονα(home), όταν πάω το ποντίκι επάνω στην εικόνα, το sprite λειτουργεί και δείχνει την είκονα(hover), μόνο που την κατεβάζει πιο κάτω.

Δηλαδή η πρώτη εικόνα(normal) έχει 25px ύψος. Η άλλη εικόνα(hover) έχει height 50px(γιατί είναι κουτί με τα γράμματα στο κέντρο του). Δεν θέλω να στοιχίζει την normal με την hover. Θέλω η hover να είναι πιο ψήλα, όπως στην εικόνα.

Δηλαδή αν μην είναι στην ίδια στοίχηση η κορυφή της 1ης εικόνας με την κορυφή της 2ης εικόνας.

Να μήν έχουν ίδια στοίχηση η κορυφές -> ____——

Έχω αυτό
[img]http://i43.tinypic.com/10oqgyo.png[/img]
αλλά θέλω να το κάνω έτσι όταν θα πηγαίνω το ποντίκι επάνω
[img]http://i42.tinypic.com/2hgfx3s.png[/img]

December 29, 2011 at 9:21 am

E.Babis

said

Κοίταξε μια πρόχειρη λύση είναι να κάνεις και την πρώτη εικόνα να έχει το ίδιο ύψος με άσπρο φόντο για να μην φαίνεται ότι έχει κάτι από πίσω και μόλις γίνεται hover να φορτώνει την επόμενη εικόνα όπου θα έχει το μαύρο φόντο.

Αν θες περισσότερο προγραμματιστική απάντηση στείλε μας το κώδικα που χρησιμοποιείς..
για να δούμε τις επεμβάσεις που μπορεί να κάνουμε.

December 30, 2011 at 10:13 am

abcdef

said

Στείλε μας τον κώδικα που έχεις τώρα να σου πούμε τι μπορείς να αλλάξεις.

December 31, 2011 at 2:56 am
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Η Ιστορια του www.teachme.gr

Το www.teachme.gr ξεκίνησε σαν www.elislasop.com τον Απρίλιο του 2009 απο εμένα τον Ευάγγελο Βλασόπουλο και είχε σαν στόχο και σκοπό να δείξει στους Έλληνες όλου του κόσμου ότι τα δημιουργικά προγράμματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται! Έτσι απο τότε μέχρι και σήμερα, εκατοντάδες μαθήματα σε δεκάδες προγράμματα έχουν δημοσιευθεί και έχουν εκπαιδεύσει χιλιάδες ηλεκτρονικούς “μαθητές” απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

ενα μαθημα καθε ημερα!

Το www.teachme.gr μπορεί να σας εγγυηθεί πως δεν θα κουραστείτε ποτέ αλλά και ούτε ποτέ θα σας λείψουν τα μαθηματά του. Ένα καινούριο μάθημα κάθε ημέρα δημοσιεύεται στις σελίδες του για να κρατά το ενδιαφέρον σας για μάθηση “αμείωτο”!

Ακολουθείστε μας: Twitter | Facebook

Copyright © 2012 Evangelos Vlasopoulos. All rights reserved.