Το Forum του "μέλλοντος"

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο μάθημα για το Web Design θα ανοίξω έναν ακόμη κύκλο μαθημάτων, μέσα απο το οποίο θα σας δείξω την δημιουργία Forum! Έτσι θα μπορέσετε με χρήση του bbPress να δημιουργήσετε ένα άμεσο και ολοκληρωμένο forum μέσα σε ελάχιστα λεπτά!

Τι είναι το bbPress

Το bbPress είναι ένα δωρεάν plug-in του WordPress. Το μόνο που χρειάζεται για να το εγκαταστήσετε είναι να έχετε εγκατεστημένο το WordPress (δωρεάν CMS) και στην συνέχεια το χτίσιμο ενός πολύπλοκου "Forum" είναι μία πολύ απλή διαδικασία για τον καθενα!Έτσι άμεσα και γρήγορα, με χρήση του bbPress έχετε ένα υπέροχο forum μαζί με όλα τα υπέροχα που μας δίνει το WordPress!

Το πανίσχυρο WordPress

Το WordPress για μία ακόμη φορά μας μαγεύει! Απο την ευκολία στην δημιουργία ιστοσελίδων, απο την πολύ χρήσιμη υπηρεσία των Multisites, μέχρι και σήμερα με την δημιουργία forum, βλέπετε πόσο απλά μπορεί να σας βοηθήσει σε κάθε διαδικτυακή σας "ανησυχία"!!! Έτσι για το teachme.gr, το wordpress είναι η απόλυτη μηχανή δημιουργία ιστοσελίδων και σύντομα θα δείτε ότι μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα!

Ανακαλύπτοντας κάθε δημιουργική πτυχή

Σκοπός μου στο teachme.gr είναι να σας δείξω κάθε δημιουργική πτυχή, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε κάθε επαγγελματική πρόκληση! Έτσι και σήμερα με τον καινούριο κύκλο που ξεκινώ, θα σας δείξω πόσο εύκολα θα πετύχετε μία πανέμορφη Συνεργασία μεταξύ WordPress και bbPress και πως πλέον θα μπορείτε να βάλετε στο βιογραφικό σας, ότι η δημιουργια forum είναι μία διαδικασία που την "κατέχετε" επαγγελματικά!

Μείνετε συντονισμένοι

Σκοτάδι ή Γνώση; Η επιλογή είναι δική σας και μέσα απο το teachme.gr θα φροντίσω να σας δώσω το απόλυτο Φως της Γνώσης μέσα απο τα καθημερινά μαθήματα της αγαπημένης σας σελίδας! Μέσα απο χίλια και πλέον μαθήματα, ξεκινήστε σήμερα και γίνετε αύριο ο επαγγελματίας που πάντα ονειρευόσασταν! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium μέλος! Δείτε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ