Καλημέρα παιδιά! Σάββατο σήμερα και πήρα την απόφαση να δημιουργήσω ένα review/tutorial για ίσως το πιο άγνωστο αλλά συγχρόνως τόσο απαραίτητο για σχεδόν όλες τις δημιουργικές καρδιές του καθημερινά παρακολουθούν το teachme.gr και ασχολούνται με όλα τα δημιουργικά προγράμματα της Adobe. Ο λόγος για το Adobe Bridge, που όλοι λίγο πολύ το γνωρίζουμε αλλά οι περισσότεροι το "προσπερνάμε" χωρίς δεύτερη σκέψη...

Καθήστε λοιπόν αναπαυτικά και παρακολουθήστε τι μπορείτε να κάνετε με το Adobe Bridge και πόσο εύκολη και γρήγορη μπορεί να κάνει την ζωή σας.
Το Adobe Bridge με λίγα λόγια είναι ο media browser της Adobe, κάτι σαν τον windows explorer ή τον mac finder.. Αλλά πολύ ανώτερος τολμώ να πω!

Σήμερα λοιπόν ανάμεσα σε άλλα, θα μάθετε πως να αλλάζετε ονόματα σε μαζικές φωτογραφίες, πως να δίνετε ratings σε μαζικές φωτογραφίες, πως να βάζετε πληροφορίες στις φωτογραφίες σας, όπως copyright και στοιχεία λήψης της κάθε φωτογραφίας. Φυσικά να μπορείτε με μια μόνο κίνηση να βρίσκετε τις φωτογραφίες που ψάχνετε ανάμεσα σε χιλιάδες, με την βοήθεια των φίλτρων, επίσης θα δείτε πως μέσα απο το adobe bridge, η Adobe μας δίνει την δυνατότητα να βλέπουμε τα αρχεία psd, ai, pdf, swf, idd κ.α. χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουμε και την αντίστοιχη εφαρμογή για να τα δούμε, πως μπορούμε να κάνουμε συλλογές φωτογραφιών κ.α.
Παρακολουθήστε λοιπόν ένα απο τα πιο σημαντικά μαθήματα όσον αφορά το πως εργάζεστε με τα προϊόντα της Adobe. Ένα βασικό μάθημα για όλους!

Καλό μάθημα :Ρ

[private] [wpdm_package id=200]

http://vimeo.com/12129113[/private]