3 Δωρεάν PSD Web Site Templates!

Αρχική|Uncategorized, Νέα & Reviews|3 Δωρεάν PSD Web Site Templates!

Σάββατο σήμερα και είμαι πάλι εδώ μαζί σας για ένα υπέροχο πακέτο δωρεάν PSD σχεδίων για ιστοσελίδες, μέσα απο τα οποία θα μπορέσετε να χτίσετε την δική σας ιστοσελίδα ή του πελάτη σας.

Μοναδικά & Επαγγελματικά Σχέδια ΔΩΡΕΑΝ

Πραγματικά το σημερινό σετ με δωρεάν Photoshop Web Templates είναι καταπληκτικό, καθώς θα δώσει σε όλα τα Premium Μέλη του teachme.gr, επαγγελματικές σχεδιαστικά και εικαστικά σελίδες οι οποίες μπορούν να γίνουν στην συνέχεια μια υπέροχη ιστοσελίδα! Μια υπέροχη λύση η οποία εκτός απο έτοιμες σελίδες για άμεση παραγωγή, θα σα σας δώσει πολύ σημαντικά εφόδια γνώσης, καθώς μέσα απο το psd θα καταλάβετε πως οι επαγγελματίες σχεδιάζουν πολύ μοντέρνα templates!

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Δεν γνωρίζω το γιατί χάνετε χρόνο ακόμη, το teachme.gr είναι εδώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, με συνεχως πολλά και εκρηκτικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και επίσης όλα τα δημιουργικά ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε και να πετύχετε σαν freelancer!

Ξεκινήστε σήμερα το Premium Ταξίδι

Μόλις με 33 λεπτά του ευρώ καθημερινά θα έχετε στον υπολογιστή σας την “αφρόκρεμα” της δημιουργίας και έτσι θα γίνεστε ολοένα και πιο δυνατός-ή σε όλα τα δημιουργικά προγράμματα! Με άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα και σε δωρεάν αρχεία απο όλο τον δημιουργικό κόσμο!

Τα αρχεία που θα κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ σήμερα είναι τα εξής


Πρώτο Photoshop Template

psd-template-1

Επεξεργάσιμο αρχείο PSD


Δεύτερο Photoshop Template

psd-template-2

Επεξεργάσιμο αρχείο PSD


Τρίτο Photoshop Template

psd-template-3

Επεξεργάσιμο αρχείο PSD


Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

[private]

Και τα 3 PSD Templates αποτελούν δώρο της εταιρείας PSD Style, οπότε για να κατεβάσετε το πρώτο template κάντε κλικ εδώ, για να κατεβάσετε το δεύτερο template κάντε κλικ εδώ και για το τρίτο template κάντε κλικ εδώ.

[/private]

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα αρχεία, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!

 

Αφήστε ένα σχόλιο