Η δική σας ποδοσφαρική μάχη!

Ψηφιακό Γήπεδο | Μάθημα Photoshop

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και είμαι εδώ μαζί σας για να σας δείξω πως θα δημιουργήσετε το δικό σας γήπεδο ποδοσφαίρου μέσα στο Adobe Photoshop και πως μέσα απο αυτό το γήπεδο θα αποδώσετε την δική σας ποδοσφαιρική μάχη! Ένα πολύ σημαντικό μάθημα photoshop το οποίο θα μας δείξει μερικές απο τις σχεδιαστικές ικανότητες του Adobe Photoshop αλλά και πολλών βασικών ρυθμίσεων δημιουργίας!

Ψηφιακό Γήπεδο | Μάθημα Photoshop

Το σημερινό γραφικό που θα δημιουργήσουμε σήμερα, το έχω δει σε ένα πολύ μεγάλο stock site και φυσικά στόχος μου μέσα απο τέτοιου είδους μαθήματα είναι α) να σας βοηθήσω να το κάνετε απο μόνοι σας χωρίς να πληρώσετε για να το κατεβάσετε και β) να το κάνετε ακόμη καλύτερο και στην συνέχεια να το ανεβάσετε εσείς σε αντίστοιχο stock site! Ένα πολύ σημαντικό μάθημα photoshop το οποίο θα σας δώσει εκπαιδευτικά αλλά και υλικά εφόδια εφόσον το καταφέρετε να το δημοσιεύεσετε σε κάποιο stock site!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Το teachme.gr απο το 2009 μέχρι και σήμερα, συνεχίζει και σας παρέχει τα καλύτερα δημιουργικά μαθήματα στα Ελληνικά, μπείτε και εσείς στην μεγάλη παρέα του teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα επιθυμούσατε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, κάντε σήμερα το χόμπυ σας επάγγελμα μέσα απο το teachme.gr! Γίνετε και εσείς Premium μέλος! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος