Το οικολογικό πνεύμα του Photoshop

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και το Premium Free μάθημα της εβδομάδας είναι εδώ για όλα τα Premium & Premium Free μέλη! Σήμερα θα σας δείξω πως μέσα από το Adobe Photoshop θα ανακαλύψουμε το οικολογικό "πρόσωπο" του προγράμματος και θα δούμε πόσο εύκολα μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά και προχωρημένα δέντρα!

Μάθημα Photoshop

Με χρήση του Adobe Photoshop CC, θα δείτε μία κρυφή αλλά πολύ σημαντική λειτουργία για κάθε Photo Manipulation η οποία θα μας επιτρέψει να εισάγουμε στις σκηνές μας δέντρα πολλών ειδών και διαφορετικών καταστάσεων. Έτσι μετά απο αυτό το μάθημα photoshop, θα είστε σε θέση να εισάγετε απο ένα δέντρο μέχρι ένα δάσος στα δημιουργηματά σας!

Μείνετε συντονισμένοι

Μέσα απο χιλιάδες μαθήματα αποκτήστε και εσείς την απαραίτητη γνώση για να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Απο το 2009 φροντίζω να έχετε καθημερινά τα καλύτερα κόλπα απο όλα τα δημιουργικά προγράμματα, τα οποία θα σας επιτρέψουν να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium μέλος και κερδίστε απο την πρώτη μέρα! Διαβάστε εδώ περισσότερα...

Καλό μάθημα :Ρ