Η Μάχη στου Αιθέρες!

Ψηφιακή Αερομαχία

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και έχουμε το Premium Free μάθημα της εβδομάδας! Στο σημερινό μάθημα photoshop θα σας δείξω τον τρόπο δημιουργίας αερομαχιών ή αλλιώς "dog fights" χωρίς να χρειαστεί να γίνετε μάρτυρες μίας πολεμικής σκηνής! Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι 2 φωτογραφίες και φυσικά τις βασικές γνώσεις του Adobe Photoshop για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το σημερινό Photo Manipulation!

Μάθημα Photoshop

Ψηφιακή Αερομαχία

Αυτό που μου αρέσει στο Adobe Photoshop, είναι η ελευθερία της δημιουργίας χωρίς όρια. Έτσι μετά το προηγούμενο μάθημα Premium Free στο οποίο είδαμε ένα αεροσκάφος σε πτώση (κάντε κλικ εδώ για να το δείτε), σήμερα μου ήρθε η όρεξη να σας δείξω την επίθεση ενός ελληνικού F-16 σε ένα αντίπαλο με στόχο τι άλλο, την κατάρριψη του!

Έτσι ένα φανταστικό γεγονός γίνεται πραγματικότητα στο σημερινό μάθημα photoshop! Και το καλό πέρα από την ελευθερία της δημιουργίας στο Adobe Photoshop, είναι η γνώση νέων τεχνικών όπως η σημερινή τεχνική για την φλόγα της ρουκέτας. Την συγκεκριμένη τεχνική δεν την έχω δείξει ποτέ στο παρελθόν και πλέον θα αποτελεί ένα πρώτης τάξεως "όπλο" στην δημιουργία φλεγόμενων αντικειμένων!

Δείτε τα αποτελέσματα από το σημερινό μάθημα photoshop

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Χιλιάδες μαθήματα έχουν δημοσιευθεί στις σελίδες του teachme.gr και σας έχουν διδάξει εκαντοντάδες τεχνικές δημιουργίας! Δώστε στον εαυτό σας την μεγάλη ευκαιρία να διδαχτεί και στην συνέχεια να δημιουργήσει φανταστικά θέματα μέσα από μία Premium Συνδρομή! Με το ελάχιστο κόστος της Premium Συνδρομής θα φέρετε στον Η/Υ ένα μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα ψηφιακό σχολείο, το οποίο θα σας μεταμορφώσει από αρχάριο χρήστη σε δεινό δημιουργό σε ελάχιστο χρόνο! Μην χάνετε άλλο χρόνο, ξεκινήστε και εσείς σήμερα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος