Χριστουγεννιάτικα Χείλη στο Photoshop!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr και χρόνια πολλά! Σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων και σας έχω ένα υπέροχο μάθημα Photoshop το οποίο θα σας δείξει την τεχνική εισαγωγής κειμένων σε χείλη. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε να δώσετε τις ευχές σας με ένα φιλί!

Πείτε το με ένα φιλί!

Για ακόμη μία φορά θα χρησιμοποιήσουμε το μαγικό adobe photoshop για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ ξεχωριστό αποτέλεσμα. Τα Χριστουγεννιάτικα Χείλη στο Photoshop θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε μία ιδιαίτερη αφίσα χειλιών, η οποία θα περνάει κάθε φορά το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε!

Μείνετε Συντονισμένοι

Η δημιουργική εκμάθηση δεν σταματά ποτέ! Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ασταμάτητα και καθημερινά, με στόχο την δική σας εκμάθηση! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος