Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει!

Χιλιομετρικές Ταμπέλες στο Cinema 4D

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τρίτη σήμερα και το μάθημα για το Maxon Cinema 4D είναι εδώ για μία ακόμη φορά! Ο κύκλος "Chess Project" ολοκληρώθηκε και έτσι ελεύθερα και ωραία θα ρίξω το βλέμμα μου προς το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας! Μέσα απο το θέμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και γενικότερα του ποδοσφαίρου θα είναι αφιερωμένα πολλά απο τα επόμενα μαθήματα Cinema 4D καθώς έχω στο μυαλό μου έναν συγκεκριμένο και πολύ ενδιαφέρον νέο κύκλο μαθημάτων!

Χιλιομετρικές Ταμπέλες στο Cinema 4D

Πριν μερικές ημέρες έλαβα ένα φυλλάδιο απο μία εταιρεία η οποία ειδικεύεται στις πόρτες, θα μου πείτε "καμία σχέση" με το σημερινό μάθημα και θα συμφωνήσω απόλυτα, όμως στο φυλλάδιο που άνοιξα είδα τις ταμπέλες που θα δημιουργήσουμε σήμερα. Φυσικά είχαν άλλες λέξεις και αντιπροσώπευαν άλλα στοιχεία, τα οποία εμείς θα αλλάξουμε με θέμα πάντα την επικαιρότητα!

Χιλιομετρικές Ταμπέλες | Μάθημα Cinema 4D

Χιλιομετρικές Ταμπέλες | Μάθημα Cinema 4D

Μέσα απο το σημερινό μάθημα cinema 4d θα καταφέρετε όχι μόνο να δημιουργήσετε χιλιομετρικές ταμπέλες, αλλά θα μπορέσετε να αλλάξετε το στυλ, το σχήμα και το νόημα των ταμπελών. Σίγουρα τις έχετε ξαναδεί γύρω σας, πλέον μετά το σημερινό μάθημα cinema 4d, θα είστε σε θέση να τις φτιάξετε μόνοι σας απο το μηδέν!

Ελάτε μαζί μου

Το teachme.gr είναι η μεγαλύτερη εγγύηση στην εκμάθηση δημιουργικών προγραμμάτων στα Ελληνικά, απο το 2009 μέχρι και σήμερα, είμαι εδώ και σας "προικίζω" καθημερινά με τα πιο "καυτά" και ενδιαφέροντα μαθήματα στα Ελληνικά! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium σήμερα, αποκτήστε την χαμένη σας επαγγελματική αυτοπεποίθηση και κάντε το χόμπυ σας επάγγελμα εύκολα και απλά! Διαβάστε εδώ τις πληροφορίες!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος