"Αγγίζοντας" τον επαγγελματισμό!

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr ! Συνεχίζω τα επεισόδια της Φωτογραφικής κουβέντας και σήμερα στο 9ο κατά σειρά επεισόδιο θα αναλύσουμε την δεύτερη κατηγορία των DSLR, την κατηγορία των "Mid-Range" σωμάτων! Μία κατηγορία η οποία αν και κρατά κάποια στοιχεία από τις entry level μηχανές, ωστόσο αποτελεί την πρώτη ευκαιρία να "αγγίξουμε" την επαγγελματική πλευρά των παραπάνω κατηγοριών!

Αναλύοντας την Κατηγορία "Mid-Range DSLR"!

Στο 8ο επεισόδιο ανακαλύψαμε την πρώτη κατηγορία σωμάτων, την κατηγορία "Entry Level", η οποία έχει στόχο να μας βάλει στον κόσμο των DSLR μηχανών. Στο 9ο επεισόδιο θα ανακαλύψουμε την κατηγορία Mid-Range DSLR η οποία θα μας επιτρέψουμε να πάρουμε μία γεύση από τον "επαγγελματισμό" των παραπάνω κατηγοριών χωρίς όμως το μεγάλο κόστος των κατηγοριών High End και Professional.

Καλύτερη επιλογή σε βασικούς φωτογραφικούς τομείς!

Έχοντας τον ίδιο αισθητήρα με τις Entry Level DSLRs η κατηγορία των Mid-Range δεν μπορεί να "ξεφύγει" ποιοτικά από την προηγούμενη κατηγορία όσον αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών, μπορεί όμως να ξεφύγει σε άλλα βασικά φωτογραφικά ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να είναι πιό σημαντικά από την ίδια την λήψη της φωτογραφίας. Έχοντας ένα στιβαρό σώμα το οποίο είναι προστατευμένο από τις καιρικές συνθήκες και καλοσχεδιασμένο για να "τρέχουν" επάνω του τα δάχτυλα μας, ένα καλύτερο και πιό φωτεινό viewfinder, πιό γρήγορο κλείστρο και περισσότερα σημεία εστίασης νιώθουμε ότι πλέον μπορούμε να καταφέρουμε το άπιαστο και να φωτογραφίσουμε αυτό που έχουμε φανταστεί!

Αυτά τα "φτερά" και άλλα περισσότερα μας δίνουν οι "Mid-Range DSLR" σε σύγκριση με τις "entry level dslr". Στο παρακάτω video θα δείτε την δική μου άποψη σχετικά με τα συγκεκριμένα σώματα μηχανών και φυσικά μία πιό μεγάλη ανάλυση σε κάθε τομέα!

Φωτογραφική Κουβέντα #9 - Αναλύοντας την "Mid-Range" Κατηγορία!

Στην συνέχεια θα ανακαλύψουμε την High End Κατηγορία!

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε τις Hi End dslr. Μία κατηγορία που θα μας δώσει ότι έχουμε ονειρευτεί φωτογραφικά σαν επαγγελματίες σε μία άκρως ικανοποιητική τιμή! Περισσότερα όμως στο επόμενο επεισόδιο. Μην ξεχάσετε να κάνετε Subscribe στο κανάλι μας για να τα βλέπετε όλα!