"Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"

Φωτογραφική Κουβέντα #4

Γειά σας φίλοι και φίλες του teachme.gr! Σήμερα έχουμε το 4ο επεισόδιο της "Φωτογραφικής Κουβέντας" στο οποίο θα αναλύσω μαζί σας τα λάθη που ενδεχομένως θα κάνουμε σε αγορές φωτογραφικού εξοπλισμού. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τους 2 φακούς 50mm της Nikon και ποιόν θα πρέπει να αγοράσετε για να κάνετε την σωστή επιλογή!

Προσοχή σε Λάθος Αγορές

Σώματα και φακοί υπάρχουν πολλοί εκεί έξω, στόχος μας πάντα είναι να κάνουμε τις κατάλληλες αγορές σύμφωνα με τον Φωτογραφικό τομέα που θέλουμε να ακολουθήσουμε γι'αυτο πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί όταν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε το επόμενο "γρανάζι" της φωτογραφικής καριέρας. Έτσι λοιπόν δεν "κάνουν" όλοι οι φακοί για όλους, καλώς ή κακώς έχουμε διαφορετικές ανάγκες και σίγουρα διαφορετικά "πορτοφόλια".

Σε αυτό video θα σας λύσω μία απορία σχετικά με 2 πολύ γνωστούς prime φακούς, τον Nikkor AF-S 50mm f/1.8 G και τον Nikkor AF-S 50mm f/1.4 G. Δύο φακοί οι οποίοι σας πονοκεφαλιάζουν όταν τους σκέφτεστε και δεν ξέρετε ποιόν να αγοράσετε. Σήμερα λοιπόν θα δούμε μαζί ποιόν πρέπει να αγοράσετε!

Φωτογραφική Κουβέντα #4 - Προσοχή σε Λάθος Αγορές!

Παρακολουθήστε το 4ο επεισόδιο της φωτογραφικής κουβέντας που δημοσιεύεται σχεδόν καθημερινά στο επίσημο κανάλι μας στο youtube. Μην ξεχάσετε να κάνετε "Subscribe" έτσι ώστε να μην χάσετε ούτε ένα καινούριο βίντεο ή μάθημα το οποίο θα ανέβει στο επίσημο κανάλι του teachme.gr στο youtube. Για να κάνετε δωρεάν εγγραφή στο κανάλι μας το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε κλικ εδώ.