Μπαίνει και ο Παναγιώτης στην Φωτογραφική Κουβέντα!

Φωτογραφική Κουβέντα #12

Από σήμερα έχουμε τον αγαπημένο σας Παναγιώτη Βλασόπουλο στην ενότητα "Φωτογραφική Κουβέντα"! Στο 12ο επεισόδιο της Φωτογραφικής Κουβέντας, το οποίο φυσικά όπως πάντα παρακολουθείτε δωρεάν, ο Παναγιώτης θα μοιραστεί μαζί μας μία δική του εμπειρία, η οποία ενδεχομένως να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τους γύρω σας...

Φωτογραφική Κουβέντα #12 - Μην Υποτιμάτε Κανέναν!

Το να μπορέσουμε να διατηρήσουμε χαρακτήρα και να μην μας συνεπάρει η "έπαρση" μετά από 2-3 φωτογραφικές δουλειές, είναι πολύ σημαντικό. Άλλο τόσο σημαντικό επίσης είναι η "ταπεινότητα" και η θέληση για διαρκή μάθηση. Εν ολίγοις, είναι πολύ σημαντικό να μην την "ψωνίσουμε" σαν φωτογράφοι, γιατί δεν ξέρουμε ποιός μπορεί να βρεθεί απεναντί μας!

Σήμερα ο Παναγιώτης θα μας εκμυστηρευτεί την προσωπική του εμπειρία με έναν άκρως ενδιαφέροντα "Παπά", ο οποίος του άλλαξε μιά και για πάντα τον τρόπο σκέψης του!

Μην χάνετε ούτε ένα επεισόδιο!

Φωτογραφική Κουβέντα #12

Η Φωτογραφική Κουβέντα, είναι μία ενότητα η οποία πρώτα και κύρια σκοπό έχει να μας βάλει στην λογική της Φωτογραφίας, σαν Τέχνη αλλά και σαν ενεργό επάγγελμα χωρίς απαραίτητα να "κολλάμε" σε τεχνικούς όρους και ακατανοήτες καταστάσεις!

Κοιτάζοντας αυτό ακριβώς που λείπει εκεί έξω, δηλαδή την απώλεια επικοινωνίας των φωτογράφων μεταξύ τους, είμαστε εδώ για να "γεφυρώσουμε" αυτό το κενό και να μάθουμε απλά καθημερινά πράγματα γύρω από την Φωτογραφία! Κάντε Bookmark την σελίδα των επεισόδίων της Φωτογραφικής Κουβέντας (κάντε κλικ εδώ), για να μην χάνετε ούτε ένα επεισόδιο!

Μπείτε στην youtube παρέα μας!

Ένας άλλος τρόπος για να μην χάνετε τα επεισόδια της Φωτογραφικής Κουβέντας και παράλληλα να βλέπετε όλα τα δωρεάν μαθήματα μας είναι η δωρεάν εγγραφή (subscribe) στο επίσημο κανάλι μας στο youtube. Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε εγγραφή στο teachme.gr youtube κανάλι!

Καλό μάθημα :Ρ