Είναι "μέλι" το καρπούζι του Βαγγέλη!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και έχουμε μάθημα Photoshop! Στο σημερινό μάθημα θα μπούμε στο κλίμα της εποχής και θα φάμε το καλοκαιρινό μας φρουτάκι! Φυσικά αναφέρομαι στο καρπούζι το οποίο λατρέυουμε οι περισσότεροι και μας συντροφεύει στις καλοκαιρινές διακοπές!

Μάθημα Photoshop

Μέσα απο το σημερινό μάθημα Photoshop θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το δικό σας καρπούζι απο το "μηδέν" χωρίς να έχεις κανένα δείγμα και χωρίς να έχετε ιδιαίτερες γνώσεις δημιουργίας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις των Shapes και των Gradiends στο Adobe Photoshop για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα φρέσκο φρούτο το οποίο στην συνέχεια μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως λογότυπο, σαν βασικό στοιχείο σε κάποια αφίσα ή ακόμη και να το πουλήσουμε σε κάποιο stock site με στόχο το άμεσο κέρδος!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μπάνια καλά κρατούν, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος