Το απόλυτο φιλτράρισμα & Watermark

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και ως γνωστόν έχουμε το "Premium Free" μάθημα της εβδομάδας το οποίο απολαμβάνουν όλα τα Premium & Premium Free μέλη! Σήμερα και μετά απο αίτημα αρκετών φίλων (κυρίως επαγγελματιών φωτογράφων), θα σας δείξω πως θα κάνετε το σωστό φιλτράρισμα στις φωτογραφίες σας και έτσι να ξεχωρίσετε αυτόματα τις "κάθετες" απο τις "οριζόντιες" λήψεις σε έναν φάκελο!

Μάθημα Lightroom

Το Adobe Photoshop Lightroom αποτελεί μαζί με το Adobe Photoshop την Νο1 επιλογή για επεξεργασία και οργάνωση των φωτογραφιών! Λέω συνεχώς ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ψηφιακή εποχή δεν είναι άλλο απο τον τεράστιο αριθμό φωτογραφιών που αποθηκεύουμε στον Η/Υ. Στόχος μου μέσα απο τα μαθήματα Lightroom είναι να σας λύσω τα χέρια απο πλευράς οργάνωσης και να σας δείξω κόλπα τα οποία θα κάνουν την ζωή σας στον υπολογιστή λίγο πιό άνετη!

Φιλτράρισμα Κάθετων ή Οριζόντιων Φωτογραφιών στο Lightroom!

Το απόλυτο φιλτράρισμα & Watermark

Το σημερινό μάθημα Lightroom θα σας επιτρέψει να βρίσκετε άμεσα (άμεσα όμως) τις "οριζόντιες" και τις "κάθετες" φωτογραφίες σε έναν φάκελο με δεκάδες, εκατοντάδες ή και χιλιάδες φωτογραφίες. Με τον τρόπο αυτό θα σας γλιτώσω απο το "χάος" της επιλογής "με το χέρι"! Έτσι θα είστε σε θέση μετά απο το μάθημα να κάνετε μαζίκες και αστραπιαίες επιλογές "Landscape" ή "Portrait" λήψεων και στην συνέχεια θα κάνετε μαζική εξαγωγή με το αντίστοιχο -κατάλληλο- watermark!

Η επεξεργασία και η οργάνωση φωτογραφιών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολή! Δείτε τα πάντα μέσα στο teachme.gr!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Το σημερινό μάθημα lightroom είναι απλά "η κορυφή του παγόβουνου" σε σχέση με τα χιλιάδες άλλα μαθήματα τα οποία έχω δημιουργήσει για εσάς και σας δείχνω ιδιαίτερες τεχνικές στα προγράμματα που αγαπάτε και είναι πολύ σημαντικά για την δουλειά σας! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο με τεχνικές που σας "κρατάνε" πίσω, ελάτε σήμερα στο teachme.gr και κερδίστε το "χαμένο έδαφος" άμεσα, φιλικά και πάντα στα Ελληνικά! Ξεκινήστε και εσείς σαν Premium μέλος, διαβάστε εδώ τις πληροφορίες.

Κατεβάτε τα αρχεία του μαθήματος