Σελίδα υπο κατασκευήΚαλημέρα φίλοι και φίλες του www.teachme.gr! Σάββατο σήμερα και το μάθημα για το  Web Design είναι εδώ για όλους εσάς! Θα δούμε λοιπόν πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σελίδα υπο κατασκευή. Γιατί καλό είναι να φτιάξουμε ένα site αλλά κατα την διάρκεια που το "χτίζουμε" καλό είναι να μην φαίνεται η όλη διαδικασία της επεξεργασίας. Οπότε πριν δημοσιευουμε το site μας, πρέπει να έχουμε μια όμορφη στατική σελίδα που να ενημερώνει το κοινό πως σύντομα θα είναι κοντά τους ένα πολύ ξεχωριστό και όμορφο site!
Φυσικά το συγκεκριμένο μάθημα έχει δυο σκοπούς, ένας είναι να μάθουμε πως πρέπει να έχουμε μια υπο κατασκευή σελίδα και πως να την ανεβάζουμε σto server για να παίζει κανονικά και ο δεύτερος σκοπός είναι να μάθουμε να δημιουργούμε όμορφες "Υπο Κατασκευή" σελίδες και όχι εκείνες τις αντιαισθητικές σελίδες με τα ανθρωπάκια που σκάβουν και τις μπάρες με τα έργα οικοδομών. Γιατί ποιοτική ιστοσελίδα σημαίνει και ποιοτική σελίδα "υπο κατασκευή"!

Στη συγκεκριμένη σελίδα "υπο κατασκευή" θα χρησιμοποιήσουμε την φιγούρα του μεγάλου και αξεπέραστου Μichael Jackson. Τα προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε για να χτίσουμε την σελίδα θα είναι το Adobe Photoshop και το Adobe Dreamweaver.

Καλό μάθημα :Ρ

[private]

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος

http://vimeo.com/19859612[/private]