Φυσική παραμόρφωση στοιχείων!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και στο premium free μάθημα photoshop της εβδομάδας θα ανακαλύψουμε μία πολύ σημαντική τεχνική η οποία θα μας εντυπωσιάσει! Μιλάω φυσικά για την τεχνική της παραμόρφωσης (displace) στο Adobe Photoshop και πόσο εύκολα θα μας επιτρέψει για ακόμη μία φορά να πετύχουμε ένα υπέροχο και "παραμορφωμένο" αποτέλεσμα!

Μάθημα Photoshop

Η δημιουργία μέσα απο το Adobe Photoshop δεν έχει κανένα όριο, έτσι και σήμερα θα δημιουργήσουμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα μέσα απο ένα διαχρονικό project το οποίο δεν είναι άλλο απο την ρεαλιστική απεικόνιση στοιχείων επάνω στο νερό. Στο σημερινό μάθημα photoshop θα καταφέρουμε να παρασύρουμε το κείμενο στους ρυθμούς των κυμάτων της θάλασσας και έτσι να δώσουμε ένα πολύ ρεαλιστικό αποτέλεσμα!

Το δείγμα μέσα από το σημερινό μάθημα photoshop

Παραμόρφωση Κειμένο στο Νερό - Μάθημα Photoshop

Παραμόρφωση Κειμένου στο Νερό - Μάθημα Photoshop

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μπάνια καλά κρατούν, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος