Τρομοκρατική Κόμμωση στο Adobe Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και στο Premium Free μάθημα της εβδομάδας έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα στο Photoshop μέσα από το οποίο θα καταφέρουμε να "τρομοκρατήσουμε" την μόδα και τις κομμώσεις γενικότερα! Θα χρησιμοποιήσουμε το "λούκ" του Χριστόφορου Ξηρού το οποίο έγινε "viral" στο διαδίκτυο και θα το αποτυπώσουμε στο δικό μας πρόσωπο! Ένα μάθημα το οποίο σίγουρα θα σας κάνει να διασκεδάσετε με τα αποτελέσματα που θα πετύχετε!

Τρομοκράτης της Μόδας!

Το Adobe Photoshop είναι ικανό για οτιδήποτε θελήσετε να πετύχετε! Από το πιό απλό (αφαίρεση κόκκινων ματιών) μέχρι κάτι πολυσύνθετο (αλλαγή προσώπου). Η Τρομοκρατική Κόμμωση στο Adobe Photoshop θα μας επιτρέψει να επιστρέψουμε σε ένα πολύ αγαπημένο θέμα σας στο Adobe Photoshop το οποίο δεν είναι άλλο από την αλλαγή προσώπων σε φωτογραφίες.

Σε αυτό το μάθημα θα σας δείξω την διαδικασία αλλαγής προσώπου και αφομοίωσης του νέου προσώπου στο παλαιό σώμα. Θα ανακαλύψουμε όλα τα βήματα μαζί και θα το κάνουμε όχι μία αλλά δύο φορές για να το εμπεδώσετε 100%!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Ξεκινήστε σήμερα την καριέρα σας με την βοήθεια του teachme.gr! Κάντε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα στα κορυφαία δημιουργικά προγράμματα και ανοίξτε επιτέλους τα φτερά σας. Όλα είναι εδώ με καθημερινά μαθήματα! Χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά με έναν στόχο, την δική σας δημιουργική αναβάθμιση! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος