Το πρόβλημα της Nikon D750

Στο έκτο επεισόδιο της Φωτογραφικής κουβέντας θα σας μιλήσω για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη νέα "καυτή" κατά τα άλλα Full Frame της Nikon, την D750.

Τον τελευταίο καιρό έχουνε αυξηθεί τα κρούσματα προβληματικών D750 τα οποία παρουσιάζουν μία λάμψη στις φωτογραφίες. Αυτή τη λάμψη θα σας δείξω και θα σας πω τι πρέπει να κάνετε για να τσεκάρετε την μηχανή σας.

Να σημειώσω ότι είναι το δεύτερο κρούσμα προβληματικής παρτίδας DSLR Full Frame τα τελευταία 2 χρόνια μετά τον "χαμό" που έγινε με το κλείστρο της D600.

Το πρόβλημα της Nikon D750 - © Hugo Hernandez

Το πρόβλημα της Nikon D750 - © Hugo Hernandez

H Nikon Προσφέρει δωρεάν Service

H Nikon όπως κα με την D600 προσφέρει δωρεάν service σε οποιαδήποτε μηχανή έχει παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και σύμφωνα με ενδείξεις έχει αποσύρει τα περισσότερα μοντέλα που κυκλοφορούν κυρίως στο εξωτερικό (δεν υπάρχουν πλέον στο μεγαλύτερο eshop παγκοσμίως το Amazon.com).

Το ότι κάνει κινήσεις ανάκλησης και επανακυκλοφορίας των καλών μοντέλων σίγουρα τιμά την εταιρεία η οποία δείχνει να νοιάζεται για τους πελάτες της και φυσικά δεν θέλει να ζήσει και πάλι τις εποχές της Nikon D600.

Αδικία για μία φανταστική μηχανή.

Για όσους ενδιαφέρονται για την Nikon D750 να σας αναφέρω ότι είναι ΤΕΛΕΙΑ Φωτογραφική Μηχανή αλλά ίσως να περιμένετε λιγάκι μέχρι να βγει η νέα παρτίδα των μηχανών. Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν, θα σας πρότεινα να κάνετε το test πρώτα και μετά την αγοράσετε για να μην "μπλέξετε" με service και λοιπά γιατί δεν αξίζει να δώσετε 2.000 ευρώ για να μπείτε σε μία τέτοια διαδικασία.

Θα είμαι εδώ για κάθε νέα ενημέρωση!