Το "Μωσαϊκό" του Καλλιτέχνη!!!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και ως γνωστόν, έχουμε το Premium Free μάθημα της εβδομάδας! Στο σημερινό μάθημα θα ασχοληθούμε με ένα φίλτρο, το οποίο θα δούμε για πρώτη φορά στο teachme.gr και έχει σαν στόχο την δημιουργία ενός ιδιαίτερου μωσαϊκου, το οποίο θα κάνει τις παραμετροποιημένες φωτογραφίες μας, λίγο πιό καλλιτεχνικές!

Μάθημα Photoshop

Το σημερινό μάθημα Photoshop θα σας αποκαλύψει πολλές τεχνικές επεξεργασίας μίας φωτογραφίας, καθώς θα ασχοληθούμε με τα Layers, τις Μάσκες, τα Clipping Masks, Adjustment Layers, το Stamp Tool, βούρτσες και φυσικά φίλτρα! Ένα πολύ εύκολο μάθημα μέσα απο το οποίο θα μάθετε μία τεχνική την οποία θα χρησιμοποιήσετε άμεσα!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Το teachme.gr είναι το μεγαλύτερο Ελληνικό site με δημιουργικά μαθήματα μέσω video. Απο το 2009 μέχρι και σήμερα, περισσότερα απο 1200 video στα Ελληνικά, έχουν δημοσιευθεί στις σελίδες του και έχουν εκπαιδεύσει χιλιάδες μέλη που το εμπιστέυτηκαν. Μην χάνετε άλλο χρόνο, εφόσον ο στόχος σας είναι ένα δημιουργικό επάγγελμα, το teachme.gr είναι η απόλυτη επιλογή σας! Διαβάστε εδώ πως θα γίνετε Premium μέλος!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος