Up, Up and Away!!!

Εφέ Superman After Effects

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και το μάθημα video και animation της εβδομάδας ήρθε και πάλι στις οθόνες σας! Σήμερα θα δούμε ένα πολύ όμορφο και συγχρόνως εύκολο εφέ, με το οποίο θα "ψαρώσετε" τους φίλους σας και θα πετάξετε στα σύννεφα της δημιουργίας!!!

Μάθημα After Effects

Το σημερινό μάθημα after effects θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τα βασικά των video effects που βλέπουμε στην τηλεόραση και θα μας δείξει τον σωστό τρόπο επεξεργασίας, ρύθμισης αλλά και σκηνοθεσίας, για ένα άρτιο και πολύ όμορφο αποτέλεσμα! Με χρήση του κορυφαίου Adobe After Effects, θα καταφέρουμε να πετύχουμε μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ένα εφέ το οποίο φαντάζει πολύ πιό προχωρημένο και πολύ πιό δύσκολο!

Video αλλά και Ήχος

Εφέ Superman After Effects

Στο μάθημα after effects θα συνδυάσουμε το video μαζί με ηχητικά εφέ τα οποία θα "ντύσουν" κατάλληλα το τελικό μας αποτέλεσμα, με στόχο μία ακόμη πιό ρεαλιστική κατάσταση. Ο ήχος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα video, οπότε μην τον αφήνετε σε "δεύτερη" μοίρα!

Τελικό Δείγμα

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Video Effects το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]