Οι δικές σας λέξεις πανεύκολα!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και το μάθημα Adobe Photoshop είναι εδώ για μία ακόμη φορά με μία πολύ σημαντική τεχνική η οποία θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε το δικό σας αποτέλεσμα "Scabble" μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς "τρελές" γνώσεις στο Adobe Photoshop!

Μάθημα Photoshop

To να μπορέσει κάποιος να γίνει expert στο Adobe Photoshop απαιτεί να έχει μία πολύ μεγάλη συλλογή απο τεχνικές αλλά και απο φαντασία! Άλλη μία ιδέα λοιπόν θα ξεκλειδώσουμε στο σημερινό μάθημα photoshop μέσα απο την οποία θα καταφέρετε να γράψετε σε στυλ "Scrabble" το δικό σας κείμενο και να περάσετε το δικό σας μήνυμα! Ένα φανταστικό μάθημα Photoshop!

Το δείγμα μέσα από το σημερινό μάθημα photoshop

Το εφέ του Scrabble - Μάθημα Photoshop

Το εφέ του Scrabble - Μάθημα Photoshop

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μπάνια καλά κρατούν, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος