Κόλπα στο Adobe Photoshop

Τι και αν ο μήνας έχει παει 16, για εμάς είναι πάντα η καλύτερη ώρα για Adobe Photoshop CS5 και φυσικά για τα πολύ σημαντικά Κόλπα του Μήνα που τόσο έχετε αγαπήσει! Σήμερα στο ΔΩΡΕΑΝ μάθημα της εβδομάδας, θα δούμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα κολπάκια τα οποία σίγουρα θα κάνουν τις εργασίες σας πολύ πιο σταθερές και γρήγορες στο κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας, το Adobe Photoshop CS5!

Μάθημα Photoshop

Θα δούμε λοιπόν σήμερα στο μάθημα photoshop τι είναι τα Workspaces, πως μπορούμε να τα επαναφέρουμε και πως μπορούμε να δημιουργήσουμε τα ολοδικά μας για να νιώθουμε "σαν στο σπίτι μας"! Επίσης μια πολύ σημαντική συντόμευση η οποία θα σώσει κόσμο και θα λύσει προβλήματα όταν όλα έχουν πάει στραβά. Ακόμη θα δούμε πως κάνουν σωστή επεξεργασία σήμερα οι γνώστες του Adobe Photoshop CS5 με το Content Aware και τέλος θα δούμε πως θα δημιουργήσουμε ένα πίνακα ζωγραφικής απο μια φωτογραφία με την βοήθεια του AKVIS Sketch, του κορυφαίου plug-in δημιουργίας ύφους Sketch στις φωτογραφίες μας.

Το συγκεκριμένο plug-in θα λάβει σαν βραβείο ο Νικητής του διαγωνισμού στο Adobe Photoshop που θα ξεκινήσει απο σήμερα! Πάμε λοιπόν να δούμε ένα πολύ σημαντικό μάθημα που σίγουρα θα μας βοηθήσει πάρα πολύ!

Καλό μάθημα :Ρ

Μην ξεχνάτε πως μόλις με 9,99 ευρώ τον μήνα, μπορείτε να έχετε πλήρη και άμεση πρόσβαση στα εκατοντάδες μαθήματα του teachme.gr και φυσικά σε όλα τα μαθήματα που καθημερινά δημοσιεύονται στο site.