Και εγένετο αληθινό 3D!

After Effects Cinema 4D μέρος 1

Η συνεργασία των κορυφαίων προγραμμάτων Adobe After Effects και Maxon Cinema 4D φάνταζε πριν μερικά χρόνια ένα όνειρο το οποίο απλά ήταν δύσκολο εώς απίθανο να πραγματοποιηθεί. Από τότε όμως πολλά άλλαξαν, η Adobe άνοιξε λίγο περισσότερο τους οριζοντές της και στην αναζήτηση του κορυφαίου και cross platform 3D προγράμματος, βρήκε το "λιμάνι" της στο Maxon Cinema 4D!

Με τον τρόπο αυτό δημιουργήθηκε η συνεργασία του After Effects & Cinema 4D και μέσα από αυτή τη συνεργασία μπορούμε επιτέλους να δημιουργήσουμε πανίσχυρα 3D Animation απευθείας μέσα στο After Effects χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε render!

Συνεργασία After Effects & Cinema 4D Μέρος

After Effects Cinema 4D μέρος 1

Στο πρώτο μέρος για την συνεργασία του After Effects & του Cinema 4D, θα δούμε το "Cinema 4D Lite", το μίνι πρόγραμμα της Maxon το οποίο έρχεται μαζί με τις εκδόσεις After Effects CC & CC2014 και μας επιτρέπει να δημιουργούμε 3D χωρίς να έχουμε εγκατεστημένο από πριν το Cinema 4D.

Μαζί θα ανακαλύψουμε τις σωστές ρυθμίσεις συγχρονισμού των 2 προγραμμάτων, θα δούμε το περιβάλλον εργασίας του Cinema 4D Lite και θα πάρουμε τον απόλυτο έλεγχο της κάμερας μέσα από το συνδετικό κρίκο των δυο εφαρμογών, του Cineware Plugin!

Καλό μάθημα :Ρ

Το μάθημα και όλος ο κύκλος παρέχεται πλέον σαν ιδιαίτερο μάθημα μέσα από το eshop του teachme.gr.