Μία πολύτιμη συνεργασία!

Το teachme.gr συνεργάζεται πλέον με την κορυφαία εταιρία φωτογραφικού εξοπλισμού, την Nikon! Έπειτα απο συζητήσεις μεταξύ των κορυφαίων εταιρείων στον τομέα της Φωτογραφίας, αποφάσισα να συνεργαστούμε με την εταιρεία που αγαπάμε και η οποία δεν είναι άλλη απο την Nikon!

Συγκεκριμένα η συνεργασία που θα υπάρξει θα είναι μεταξύ του teachme.gr και της Nikon Ελλάς και θα είναι μία συνεργασία γύρω απο τα φωτογραφικά μαθήματα της αγαπημένης σας σελίδας αλλά και για χορήγηση φωτογραφικών προϊόντων για βραβεία σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς και κληρώσεις δώρων!

Έρχονται μαθήματα, reviews & projects

Μέσα απο την έναρξη της συγκεκριμένης συνεργασίας, θα έρθουν πολλά περισσότερα φωτογραφικά θέματα στο teachme.gr! Προετοιμαστείτε για νέα μαθήματα φωτογραφίας, για ιδιαίτερα review εξοπλισμού/προγραμμάτων και φυσικά για φωτογραφικά projects τα οποία θα βάλουν και εσάς μέσα στο παιχνίδι της φωτογραφικής δημιουργίας!

Τα καλύτερα είναι εδώ!

Στο teachme.gr συνεχώς προσπαθώ να αναβαθμίζω τις υπηρεσίες που απολαμβάνετε. Η συνεργασία με την Nikon Ελλάς αποσκοπεί στην ολοένα καλύτερη δική σας εμπειρία ως προς την προβολή των μαθημάτων αλλά και την απόλυτη γνώση σε ότι σας "παθιάζει". Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr, στην σελίδα που καθημερινά δουλεύει για το δικό σας συμφέρον! Μείνετε συντονισμένοι!