Εξωπραγματικά ομαλή κίνηση!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα έχουμε μάθημα video & animation όπου θα σας δείξω πως θα πετύχετε ένα εξωπραγματικά ομαλό σε κίνηση video. Έτσι θα αντιγράψετε την κίνηση ενός steadycam, χωρίς να χρειαστεί να δώσετε ούτε ένα ευρώ!

Μάθημα Premiere

Το σημερινό μάθημα Premiere θα μπορούσε να είναι κάλλιστα και μάθημα after effects γιατί το effect που θα αναλύσουμε σήμερα υπάρχει και στα 2 κορυφαία προγράμματα της Adobe! (Στις εκδόσεις CS5.5, CS6 & CC για το After Effects και στις εκδόσεις CS6 και CC για Premiere). Μιλάω φυσικά για το "Warp Stabilizer" το οποίο θα μετατρέψει τα "κουνημένα" video μας σε κορυφαία video clips με ένα "κλικ"!!!

Απίστευτο κέρδος!

Εφόσον το πρόβλημα σας είναι τα "κουνημένα video" πλέον μπορείτε να εξοικονομήσετε εκατοντάδες ευρώ και να μην χρειαστεί να αγοράσετε κάποιο steadycam το οποίο θα σας επιτρέψει αυτή την μαγικά ομαλή κίνηση. Το adobe Premiere και το Adobe After Effects θα σας δώσουν την συγκεκριμένη δυνατότητα "ομαλοποίησης" για να ανεβάσετε επίπεδο τα video σας! Αυτή είναι η μαγεία του teachme.gr, να σας χαρίζει πανίσχυρες τεχνικές, οι οποίες θα σας ξεχωρίσουν σαν επαγγελματίες! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς σήμερα Premium στο teachme.gr! Διαβάστε εδώ τις απαραίτητες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ