Καλοκαιρινά & Δροσερά Μηνύματα!

Θαλασσινό Αφρισμένο Κείμενο Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Η δημιουργία μέσα απο το Adobe Photoshop αποτελεί μία μαγική διαδικασία και έναν τρόπο έκφρασης των δικών μας μηνυμάτων! Έτσι και σήμερα στο μάθημα Γραφιστικής της Δευτέρας, θα σας δείξω έναν φανταστικά απλό και εντυπωσιακό τρόπο δημιουργίας των δικών σας καλοκαιρινών & δροσερών μηνυμάτων μέσα απο το Adobe Photoshop!

Μάθημα Photoshop

Θαλασσινό Αφρισμένο Κείμενο Photoshop

Την δημιουργία φωτορεαλιστικού κειμένου θα ανακαλύψουμε στο σημερινό μάθημα photoshop! Μέσα απο γνωστές τεχνικές "photo manipulation" θα καταφέρουμε να μετατρέψουμε μία απλή φωτογραφία σε ένα μοναδικό μήνυμα το οποίο θα εντυπωσιάσει τον οποιονδήποτε!

Το δείγμα μέσα από το σημερινό μάθημα photoshop

Θαλασσινό Αφρισμένο Κείμενο Photoshop

Εφέ Κειμένου Θάλασσας - Μάθημα Photoshop

Θαλασσινό Αφρισμένο Κείμενο Photoshop

Εφέ Κειμένου Θάλασσας - Μάθημα Photoshop (Χρήση του onOne Perfect Effects)

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μπάνια καλά κρατούν, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 2ο Πακέτο με Εφέ Κειμένου το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]