Το καλοκαίρι είναι εδώ!

"Ρετρό" Γυαλιά Ηλίου Illustrator

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και φυσικά τα μαθήματα του teachme.gr δεν θα μπορούσαν να μην έχουν σαν θέμα τις ζέστες, τα μπάνια και τις διακοπές γενικότερα! Σήμερα θα δούμε ένα πολύ όμορφο μάθημα illustrator το οποίο θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε πολύ όμορφα και εντυπωσιακά ρετρό γυαλιά ηλίου!

Μάθημα Illustrator

"Ρετρό" Γυαλιά Ηλίου Illustrator

Η δημιουργία μέσα απο το Adobe Illustrator αποτελεί μία μαγική διαδικασία και μέσα απο το σημερινό μάθημα illustrator θα δούμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε φωτορεαλιστικά αντικείμενα χωρίς να χρειαστεί να κουραστούμε ιδιαιτερα. Μέσα απο απλές και βασικές τεχνικές και ρυθμίσεις, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα σετ γυαλιών ηλίου της δεκαετίας του 60' και έτσι θα δώσουμε έναν "ρετρό" χαρακτήρα και σε αυτό το καλοκαίρι!

Μείνετε Συντονισμένοι

Τα μπάνια καλά κρατούν, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος