Η δική σας μπάλα ποδοσφαίρου!

Τρόπος δημιουργίας μίας μπάλας ποδοσφαίρου

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Στο προηγούμενο μάθημα maxon cinema 4d δημιουργήσαμε την επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και όπως παρακολουθήσατε το κάναμε πάρα πολύ απλά! Σήμερα θα δούμε μία άλλη τεχνική δημιουργίας μπάλας, η οποία θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε και όχι να "αποτυπώσουμε" την υφή και το σχέδιο της μπάλας μέσα στο Maxon Cinema 4D.

Μάθημα Cinema 4D

Μέχρι τώρα μαθαίναμε να αποτυπώνουμε το σχέδιο ενός material επάνω σε ένα αντικείμενο, με στόχο την μετατροπή του σε κάτι διαφορετικό. Στο σημερινό μάθημα cinema 4d θα δούμε πόσο εύκολα και δυναμικά, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μία ρεαλιστικότατη μπάλα ποδοσφαίρου και πως στην συνέχεια θα της τοποθετήσουμε είτε το κλασσικό σχέδιο μίας μπάλας, είτε μία σημαία χώρας. Έτσι εύκολα και απλά, το σημερινό μάθημα cinema 4d, θα σας δώσει τα εφόδια για να δημιουργήσετε πανέμορφα γραφικά και στην συνέχεια να τα μεταπωλήσετε σε κάποιο stock site!

Μείνετε συντονισμένοι

Τρόπος δημιουργίας μίας μπάλας ποδοσφαίρου

Για ακόμη μία φορά σας δείχνω τεχνικές οι οποίες όχι μόνο θα "αποσβέσουν" το ποσό της συνδρομής σας στο teachme.gr, αλλά θα σας δώσουν τα εφόδια για συνεχές κέρδος μέσα απο πωλήσεις των αντικειμένων που θα δημιουργήσετε σε διάφορα Stock Sites. Αυτό είναι το teachme.gr, η προσπάθεια μου να σας εξοπλίσω με τα καλύτερα δημιουργικά μαθήματα καθημερινά! Ξεκινήστε σήμερα σας Premium μέλος και κερδίστε απο το πρώτο λεπτό απίστευτη γνώση και δημιουργική ικανότητα! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο... Κάντε κλικ εδώ για πληροροφίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος