1ο Βασικό Μάθημα στο Apple iMovie '11

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και το μάθημα για το Video & Animation είναι εδώ! Στο σημερινό μας μάθημα θα σας δείξω για πρώτη φορά στην ιστορία του teachme.gr, το απλό αλλά τρομερά δυνατό Apple iMovie '11! Το διαμαντάκι της Apple στην επεξεργασία video που μετέτρεψε όλους του χρήστες Macintosh, σε επίδοξους σκηνοθέτες και μοντερ!

1ο Βασικό Μάθημα στο Apple iMovie '11

Εννοείται πως το Apple iMovie '11 δεν είναι μόνο για ερασιτέχνες αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απο επαγγελματίες που θέλουν άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα χωρίς κόπο και χάσιμο χρόνου!

Μέσα απο τα βασικά μαθήματα του Apple iMovie '11 θα ανακαλύψουμε την απλότητα του λογισμικού της Apple που όπως πάντα είναι απλό, μίνιμαλ αλλά εξαιρετικά αποδοτικό και δυνατό! Tα συγκεκριμένα βασικά μαθήματα του Apple iMovie '11 θα μας οδηγήσουν στον τρόπο χρήσης ενός λογισμικού Apple και ουσιαστικά θα είναι ο προπομπός του Apple Final Cut που έρχεται και αυτό στην συνέχεια στο teachme.gr!

Δημιουργήστε χωρίς όρια και χωρίς δυσκολία την ταινία της ζωής σας, η Apple το έχανε (και αυτό) τόσο απλό και στο teachme.gr θα μάθετε πως θα τα καταφέρετε!

Καλό μάθημα :Ρ

Apple iMovie '11


Το συγκεκριμένο μάθημα και η σειρά της Βασικής Εκμάθησης του Apple iMovie '11 είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω του eshop.