Σχεδιάζοντας πανέμορφα patterns!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και σιγά σιγά μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς μαθημάτων καθώς ο Σεπτέμβριος και η νέα "σεζόν" πλησιάζει με αλλαγές στο εικαστικό κομμάτι αλλά και στο λειτουργικό του teachme.gr! Σήμερα θα σούμε ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα για κάθε δημιουργό και θα ασχοληθούμε με μία τεχνική η οποία πάντα μας δημιουργεί πονοκεφάλους. Φυσικά μιλάω για τα "επαλαμβανόμενα σχέδια" ή αλλιώς "Patterns" τα οποία μπορούμενα δημιουργήσουμε και να αναδιαμορφώσουμε ένα εικαστικό μας!

Μάθημα Illustrator

Τα Patterns και η δημιουργία τους είναι ένα απο τα συνηθισμένα email που λαμβάνω απο εσάς. Θέλετε πάντα να μαθαίνετε νέες τεχνικές και τρόπους δημιουργίας σχεδίων και σίγουρα το σημερινό μάθημα illustrator θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για κάθε γραφίστα ή γενικότερα δημιουργό γραφικών! Σήμερα στο μάθημα illustrator της Δευτέρας, θα μάθουμε να δημιουργούμε ιδιαίτερα και χρωματιστά patterns μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μπάνια μπορεί να "φεύγουν" σιγά σιγά, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος