Τα πολύπλοκα γίνονται πανεύκολα!

Η άνοιξη μπήκε και επισήμως στην ζωή μας, τουλάχιστον ημερολογιακά θα λέγαμε, οπότε σιγά σιγά αρχίζουμε και ονειρευόμαστε τις τις ζεστές ημέρες και τα καλοκαιρινά μπάνια... Μέχρι τότε όμως έχουμε πολύ καιρό να μάθουμε ωραία πράγματα μέσα από το teachme.gr, ωραία πράγματα και τεχνικές όπως η σημερινή τεχνική στο Adobe Illustrator η οποία θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε πολύπλοκα σχέδια με πανεύκολο τρόπο!

Πολύπλοκα Σχέδια, Πανέυκολα στο Adobe Illustrator

Τα πολύπλοκα σχέδια στο Adobe Illustrator είναι μία απλή διαδικασία. Το κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας vector γραφικών έχει τα κατάλληλα εργαλεία και εφέ, τα οποία μας επιτρέπουν μία πολύ γρηγορότερη δημιουργία σε σχέση με το Photoshop και πάντα μας επιτρέπει να έχουμε τον έλεγχο αλλά και τον "τελευταίο" λόγο σε περίπτωση που αλλάξαμε γνώμη στην απόδοση ενός εφέ. Έτσι τα πολύπλοκα γίνονται πανεύκολα στο Adobe Illustrator και η δημιουργία γίνεται ανάλαφρη και χωρίς περιορισμούς!

Ανοιξιάτικη "Ντάλια"

Σήμερα θα δημιουργήσουμε ένα λουλούδι το οποίο θα θυμίζει την "Ντάλια", ένα πολύ εντυπωσιακό άνθος! Με απλές κινήσεις και ελάχιστα Layers θα καταφέρουμε να πετύχουμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα το οποίο θα μπορεί να αναπροσαρμοστεί ταχύτατα, να αλλάξει ύφος και χρώμα. Έτσι κάτι το οποίο μία στιγμή μοιάζει με λουλούδι, την επομένη μπορεί να μοιάζει με δέρμα φιδιού ή πούπουλα πουλιού.

Και πάντα βεβαίως δημιουργούμε vector δημιουργίες οι οποίες σε αντίθεση με τα "raster" γραφικά, δεν "πιξελιάζουν" όσο και αν τα μεγαλώσουμε! Η μαγεία του Adobe Illustrator στα καλύτερη της!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος