Όταν το πολύπλοκο είναι "μονόδρομος".

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr. Μία εβδομάδα αρκετά περίεργη λόγω του δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί την Κυριακή. Μπορεί να είμαι μακριά, ωστόσο καθημερινά ενημερώνομαι και εύχομαι όλα τα βρουν τον δρόμο τους πάνω απ'όλα για το καλό της Πατρίδας μας η οποία έχει υποστεί πολλά και κάποια στιγμή πρέπει να ορθοποδήσει.

Σήμερα το μάθημα είναι άσχετο με τα γεγονότα της εποχής, ωστόσο το πολύπλοκο βέλος που θα φτιάξουμε σήμερα, μοιάζει ενδεχομένως με την λύση που ψάχνουμε για μία καλύτερη ζωή.

Πολύπλοκα Βέλη στο Adobe Illustrator

Η φίλη του teachme.gr, Δήμητρα μου έγραψε πριν μερικές ημέρες με στόχο να την βοηθήσω να φτιάξω ένα πολύπλοκο βέλος. Με χαρά της έγραψα ότι όχι μόνο θα την βοηθήσω αλλά θα το κάνω με video μάθημα για να μάθετε όλοι σας τον τρόπο δημιουργίας πολύπλοκων βελών με χρήση του ενός και μοναδικού Adobe Illustrator! Τα πολύπλοκα βέλη στο Adobe Illustrator αποτελούν ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στην δημιουργία πολύπλοκων εργασιών ή project και σήμερα θα ανακαλύψουμε τον σωστό τρόπο δημιουργίας τους.

Με την χρήση βασικών ρυθμίσεων και panel θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύπλοκο βέλος το οποίο θα μας επιτρέψει να περάσουμε τα δικά μας μηνύματα στο επόμενο έντυπο ή ηλεκτρονικό project μας!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος