Η μαγεία της γνώσης στο Photoshop!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr, σήμερα θα σας δείξω ένα πολύ όμορφο μάθημα στο Adobe Photoshop μέσα απο το οποίο θα ανάδημιουργήσουμε ένα γραφικό το οποίο το είδα στον επίσημο twitter λογαριασμό του δικτύου "ESPN" και είχε σαν θέμα την πρόκριση της εθνικης μας ομάδας στους 16 του Παγκοσμίου κυπέλλου! Το συγκεκριμένο γραφικό μου "κίνησε" το ενδιαφέρον και είπα να το δείξω πως γίνεται μέ την βοήθεια του Adobe Photoshop!

Μάθημα Photoshop

Το σημερινό μάθημα photoshop αποτελεί έναν πρώτης τάξεως οδηγό δημιουργίας γραφικών και ψηφιακών αντικειμένων αφού μέσα απο το μάθημα και μόνο, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα διαβατήριο, έναν συνδετήρα και 3 σφραγίδες. Πολλές τεχνικές και πολλοί τρόποι δημιουργίας ενός αντικειμένου απο το απόλυτο "μηδέν", χωρίς να έχουμε κανένα βοηθητικό αρχείο εικόνας!

Δείτε το σημερινό αποτέλεσμα απο το μάθημα photoshop

Ποδοσφαιρικό διαβατήριο - Μάθημα Photoshop

Ποδοσφαιρικό διαβατήριο - Μάθημα Photoshop

Ελάτε στο teachme.gr

Η γνώση στα καλύτερα δημιουργικά προγράμματα συνεχίζεται ασταμάτητα και μαζί με την δική μου βοήθεια θα σας ανεβάσω δημιουργικά επίπεδα με στόχο πάντα την απόλυτη γνώση του προγράμματος που αγαπάτε! Είτε είστε παθιασμένος ερασιτέχνης, είτε "ψαγμένος" επαγγελματίας, ξεκινήστε σήμερα στο teachme.gr και κάντε την καλύτερη δημιουργική επιλογή της καριέρας σας! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς premium μέλος στο teachme.gr! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος